Hypotheekadviseur/ Financieel Planner

Ten Hag is op zoek naar een Hypotheekadviseur/ Financieel Planner.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-4-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Hypotheekadviseur/ Financieel Planner ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van servicegerichte, deskundige en inhoudelijke hypotheekadviezen aan zowel nieuwe als bestaande klanten. Het is van cruciaal belang om een duidelijk beeld te krijgen van de wensen en financiële situatie van de klant om zo een passend en compliant advies te kunnen bieden. De klantgesprekken vinden plaats op ons hoofdkwartier in Enschede.


Je zult ook regelmatig commerciële kansen tegenkomen voor onze makelaardij- en verzekeringstak, en het is jouw taak om deze kansen optimaal te benutten. Bovendien zullen je commerciële vaardigheden worden ingezet om je eigen klantenbestand uit te breiden en duurzame langetermijnstrategieën te ontwikkelen. Deze aspecten, gecombineerd met jouw ervaring in financieel advies, maken dit tot een boeiende en uitdagende functie.

Functievereisten

  • HBO of WO werk- en denkniveau
  • Fulltime beschikbaarheid heeft de voorkeur, 32 uur is bespreekbaar
  • In het bezit van het diploma Erkend Hypothecair Planner/Erkend Hypotheekadviseur en bij voorkeur Gecertificeerd Financieel Planner
  • Minimaal 5 jaar ervaring in (complexe) hypotheekadviezen
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen communiceren met klanten, collega’s en partners
  • Sterke commerciële instelling en het vermogen om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande relaties te onderhouden
  • Up-to-date kennis van actuele ontwikkelingen en wetgeving binnen jouw vakgebied
  • Empathie en het vermogen om je in te leven in de wensen en behoeften van klanten
  • Een positieve en energieke houding die je in staat stelt om succesvol samen te werken in een team en anderen te motiveren

Aanbod

We vinden duurzaamheid en digitale transformatie van ons vak heel belangrijk. Bij ons kan je rekenen op een dynamische werkomgeving en veel vrijheid. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons cruciaal, omdat we zo zelf ook kunnen groeien. Tot slot bieden we uitstekende carrièremogelijkheden. We belonen je inzet met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen.

Bedrijfsprofiel Ten Hag Groep

Wij zijn Hypotheeknet | ten Hag, een advieskantoor gespecialiseerd in hypotheken. Ons gezellige team maakt deel uit van de ten Hag Makelaars & Financiële Dienstverleningsgroep, een organisatie die een breed scala aan diensten aanbiedt, waaronder woningmakelaardij, bedrijfsmakelaardij, taxaties, vastgoedmanagement, pensioenen, verzekeringen en hypotheken. Met negen vestigingen in Oost-Nederland is Hypotheeknet | ten Hag dé specialist op het gebied van financieel advies en planning.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Ten Hag. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boulevard 1945 nr. 20
7511 AE ENSCHEDE
053-8506070