Lead Developer

Telecats is op zoek naar een Lead Developer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
1-3-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je werkt als lead developer

Als lead developer maak je onderdeel uit van het team van software architecten, lead developers en software engineers en ben je betrokken bij de doorontwikkeling van de producten van Telecats. Telecats helpt klanten met het optimaliseren van hun klantcontact, van telefonie tot het slim toepassen van spraaktechnologie en machine learning. Binnen Telecats wordt onder andere gewerkt met Java, Spring, Maven en Angular.


Telecats werkt onder andere samen met een remote team van software developers. Als contactpersoon van dit remote team zorg je voor het afstemmen van de refinements, het technisch begeleiden van de uitwerking en de technische beoordeling van het eindproduct. Het managen van het remote team gebeurt door een lokale leidinggevende.

Functievereisten

Dit vraagt Telecats

  • HBO/WO werk- & denkniveau
  • Software-developmentervaring
  • Ervaring met aansturing
  • Leuk om mensen te begeleiden
  • Nederlandse & Engelse taal

Aanbod

Dit biedt Telecats

  • Innovatieve technologie├źn
  • Marktleider in spraaktechnologie
  • Veel vrijheid
  • Grote impact / klein team
  • Uitstekende tools

Bedrijfsprofiel Telecats

Telecats is onderdeel van Webhelp: al jaren een van de grootste spelers in de klantcontactwereld doordat de werknemers op nummer 1 staan.


Sinds 1993 zijn wij gevestigd in Enschede op het Kennispark en er werken 40 medewerkers. Telecats opereert zowel nationaal als internationaal en heeft de ambitie om op beide vlakken verder te groeien.


Telecats vindt het belangrijk de betrouwbaarheid, professionaliteit en veiligheid van haar organisatie te waarborgen. Daarom maakt een pre-employment screening onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.


Vooruitstrevend in spraaktechnologie en AI

Al meer dan 25 jaar werken we bij Telecats aan de ontwikkeling van vernieuwende technologie en toepassingen in klantcontact. Met onze klantcontactoplossingen met spraaktechnologie en kunstmatige intelligentie routeren we klantcontact met spraakherkenning naar de best mogelijke oplossing, een medewerker of selfservice. We optimaliseren de klantreis en brengen inzicht in klantcontact door telefoongesprekken in hoge kwaliteit op te nemen en (realtime) te transcriberen.


Telecats is sinds 2017 onderdeel van de Webhelp Group en werkt voor meer dan 100 Europese toonaangevende bedrijven zoals DPG Media, EasyJet, MSD France & MSD Vaccins, KPN en Webhelp.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de vacaturesite van Telecats. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Colosseum 42, 7521 PT Enschede
053 488 9900