Project Engineer

Tecnotion is op zoek naar een Project Engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Project Engineer geef jij de technische invulling aan klantwensen en eisen. Je ondersteunt bij het maken van projectplannen, inventariseert en beschrijft de QLTC brede project eisen. Ook ontwerp je lineaire en torque motoren en legt hiervan de ontwerpkeuzes vast. Daarnaast lever je technische product informatie op (specificaties en tekening). Het begeleiden van de industrialisatie en toetsen van de specificaties en eisen om tot een vrijgave te komen is onderdeel van je functie. Je werkt samen met onze Chinese én Europese productielocaties en geeft input aan de quality-, proces- en line engineers en inkopers. Een incidenteel bezoek aan leveranciers en productielocaties behoort zeker tot de mogelijkheden.

Functievereisten

  • Technisch opgeleid, HBO/WO bij voorkeur Werktuigbouwkunde/Mechatronica;
  • Ervaren met productontwikkeling in een productieomgeving;
  • Kennis van 3D CAD;
  • Organisatorisch sterk, kritisch, analytisch, pragmatisch, documenteert nauwgezet en vindt het belangrijk dat het product tot in detail klopt;
  • Je hebt een breed technisch inzicht en interesse;
  • Gedreven om een project tot een succesvol einde te brengen;
  • Beheersing van (technisch) Engels in woord en geschrift;
  • Bereid incidenteel te reizen

Aanbod

Mogelijkheden om jouw persoonlijke groei en ambities waar te maken op basis van een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling. Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden o.b.v. CAO Metalektro, waaronder 27 verlofdagen en 13 roostervrije dagen, 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag.

Bedrijfsprofiel Tecnotion B.V.

Tecnotion ontwikkelt en produceert lineaire en torque motoren welke wereldwijd worden ingebouwd in industriële toepassingen. Al bijna 30 jaar worden onze motoren gebruikt voor semiconductors, werktuigmachines, robotica en automatisering, wetenschap en display toepassingen.

Met 425 collega’s wereldwijd, waarvan ruim 250 op ons hoofdkantoor in Almelo, hebben wij unieke kennis in huis en bedienen wij het complete proces, van productontwikkeling tot serieproductie. Tecnotion is de meest vooraanstaande leverancier van zowel catalogus als klant specifieke motoren met wereldwijde verkoopkantoren en eigen productie locaties in Nederland en China.

Tecnotion is een dynamisch bedrijf waar je in een enthousiast team een belangrijke bijdrage gaat leveren om onze groeiambitie waar te maken

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Tecnotion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 15
7609RD ALMELO
0546 - 536 300