CAD Engineer

Tecnotion is op zoek naar een CAD Engineer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

De afdeling Development is een markt gestuurde afdeling verantwoordelijk voor het realiseren van direct drive product series, als CAD Engineer genereer je hiervoor het tekening pakket van een product onderdeel of tooling. Binnen de afdeling Development werk je in het CAD / PDM team. 


Omschrijving van je werkzaamheden:

 • Genereren van tekening pakket van een product onderdeel of tooling (als onderdeel van TPD);
 • In samenspraak met de Product Designer/Process Engineer het CAD model opzetten en de functionaliteit vastleggen in een tekening of specificatie;
 • Gebruik van juiste tekening opzet, vorm en plaatstolerantie (tekenregels);
 • Ondersteunen bij het uitwerken van ontwerpen van tools / producten / onderdelen;
 • Beheer van CAD data in PDM omgeving;
 • Het bijhouden van CAD software ontwikkelingen en indien van toepassing implementeren.

Functievereisten

 • Afgeronde MBO opleiding richting Werktuigbouwkunde;
 • Ervaring in een soortgelijke functie; 
 • Ervaring met SolidWorks; 
 • Kennis van ASME Y14.5 (vorm- en plaatstoleranties);
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Competenties: gestructureerd, planmatig, samenwerken en nauwkeurig.

Aanbod

Mogelijkheden om jouw persoonlijke groei en ambities waar te maken op basis van een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling. Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden o.b.v. CAO Metalektro, waaronder 27 verlofdagen en 13 roostervrije dagen, 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag.

Bedrijfsprofiel Tecnotion B.V.

Tecnotion ontwikkelt en produceert lineaire en torque motoren welke wereldwijd worden ingebouwd in industriële toepassingen. Al bijna 30 jaar worden onze motoren gebruikt voor semiconductors, werktuigmachines, robotica en automatisering, wetenschap en display toepassingen.

Met 425 collega’s wereldwijd, waarvan ruim 250 op ons hoofdkantoor in Almelo, hebben wij unieke kennis in huis en bedienen wij het complete proces, van productontwikkeling tot serieproductie. Tecnotion is de meest vooraanstaande leverancier van zowel catalogus als klant specifieke motoren met wereldwijde verkoopkantoren en eigen productie locaties in Nederland en China.

Tecnotion is een dynamisch bedrijf waar je in een enthousiast team een belangrijke bijdrage gaat leveren om onze groeiambitie waar te maken

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Tecnotion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 15
7609RD ALMELO
0546 - 536 300