Stage / Afstuderen

Ben jij op zoek naar een interessante en leerzame stage- of afstudeeropdracht? Tecnotion heeft regelmatig mooie uitdagingen waar jij jouw kennis kan toepassen en ervaring op kan doen in een hightech onderneming. Wil je weten wat de actuele kansen voor jou zijn? Kom dan in contact en kijk samen met Tecnotion wat er mogelijk is!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Aanbod

De kans om te werken aan boeiende projecten die echt impact hebben binnen ons bedrijf en de industrie. Hiervoor word je begeleid door ervaren professionals die je ondersteunen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarbij begrijpen we dat je nog studeert, dus we bieden flexibele werktijden en de mogelijkheid om de opdracht aan te passen aan je studievereisten. En last but not least werk in een innovatieve en creatieve omgeving waar ruimte is voor eigen inbreng en ideeën.

Bedrijfsprofiel Tecnotion B.V.

Tecnotion ontwikkelt en produceert lineaire en torque motoren welke wereldwijd worden ingebouwd in industriële toepassingen. Al bijna 30 jaar worden onze motoren gebruikt voor semiconductors, werktuigmachines, robotica en automatisering, wetenschap en display toepassingen.

Met 425 collega’s wereldwijd, waarvan ruim 250 op ons hoofdkantoor in Almelo, hebben wij unieke kennis in huis en bedienen wij het complete proces, van productontwikkeling tot serieproductie. Tecnotion is de meest vooraanstaande leverancier van zowel catalogus als klant specifieke motoren met wereldwijde verkoopkantoren en eigen productie locaties in Nederland en China.

Tecnotion is een dynamisch bedrijf waar je in een enthousiast team een belangrijke bijdrage gaat leveren om onze groeiambitie waar te maken.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Tecnotion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 15
7609RD ALMELO
0546 - 536 300