Lead Quality Engineer NPI

Tecnotion is op zoek naar een Lead Quality Engineer NPI. Bekijk deze vacature voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Lead Quality Engineer NPI ben je een essentieel lid van het Quality Advanced Motors team op de NPI-afdeling. Je coördineert en optimaliseert efficiënt de taken binnen het Quality team, waarbij jouw centrale en sturende rol van groot belang is voor het behoud van tevreden stakeholders. Samen met het Quality Engineers team werk je aan het opzetten en waarborgen van kwaliteit, motiveer je continu verbeteringen en beoordeel je de kwaliteit van projectopleveringen.


Binnen de afdeling NPI Quality ben je verantwoordelijk voor het coördineren en effectief plannen van kwaliteitstaken. Je draagt medeverantwoordelijkheid voor kwaliteitsaspecten met betrekking tot proces- en productvrijgave in het projectteam. Daarnaast waarborg je de kwaliteit van producten, processen en bijbehorende documentatie volgens klanteisen, in nauwe samenwerking met het projectteam en toeleveranciers. Jouw expertise omvat onder andere het beoordelen van meetmethodieken, het begeleiden van klachten en wijzigingen via de 8D-methode, en het uitvoeren en begeleiden van audits, waarbij ervaring met pFMEA, 8D, PPAP, MSA/Gage R&R een pre is.

Functievereisten

  • Een afgeronde HBO opleiding WTB, TBK of vergelijkbaar;
  • 5-10 jaar ervaring in de product ontwikkeling en/of de ontwikkeling en vrijgave van productieprocessen;
  • Aantoonbare technische affiniteit met de high tech industrie of vergelijkbaar (semicon, automotive);
  • Beheersing van (technisch) Engels in woord en geschrift;
  • Je bent organisatorisch sterk, documenteert nauwgezet en vindt het belangrijk dat het product en proces tot in detail klopt;
  • Goede communicatieve vaardigheden en je vindt het leuk om in teams te werken;
  • Je bent nieuwsgierig, onderzoekend en hebt een ‘can-do’ mentaliteit
  • Competenties: kwaliteits- en resultaatgericht, overtuigingskracht, probleemanalyse, organisatiebewustzijn en flexibel.

Aanbod

Mogelijkheden om jouw persoonlijke groei en ambities waar te maken op basis van een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling. Primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden o.b.v. CAO Metalektro, waaronder 27 verlofdagen en 13 roostervrije dagen, 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag.

Bedrijfsprofiel Tecnotion B.V.

Tecnotion ontwikkelt en produceert lineaire en torque motoren welke wereldwijd worden ingebouwd in industriële toepassingen. Al bijna 30 jaar worden onze motoren gebruikt voor semiconductors, werktuigmachines, robotica en automatisering, wetenschap en display toepassingen.

Met 425 collega’s wereldwijd, waarvan ruim 250 op ons hoofdkantoor in Almelo, hebben wij unieke kennis in huis en bedienen wij het complete proces, van productontwikkeling tot serieproductie. Tecnotion is de meest vooraanstaande leverancier van zowel catalogus als klant specifieke motoren met wereldwijde verkoopkantoren en eigen productie locaties in Nederland en China.

Tecnotion is een dynamisch bedrijf waar je in een enthousiast team een belangrijke bijdrage gaat leveren om onze groeiambitie waar te maken

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Tecnotion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 15
7609RD ALMELO
0546 - 536 300