Factory Engineer

Als Factory Engineer zorg je ervoor, dat de operatie zo min mogelijk last heeft van verstoringen in het productieproces. Je bent verantwoordelijk voor op het lossen van deze verstoringen en goed preventief onderhoud. Daarnaast stel je procesverbeteringen voor en voert deze, afhankelijk van de omvang, zelf uit.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In deze functie ben je primair verantwoordelijk voor:

 • het oplossingen van verstoringen in het productieproces en deze omzetten in preventieve acties;
 • het opzetten van een preventief onderhoudsplan, specificeren van onderhoud;
 • de inkoop van gereedschap en machines;
 • het specificeren van kalibraties en deze uit laten voeren;
 • zowel theoretisch als praktisch analyseren van bestaande productiemachines en gereedschappen;
 • het doen van voorstellen van mogelijke verbeteringen en vernieuwingen;
 • het implementeren en ondersteunen van LEAN-methodieken;
 • het beheer van TPD (Technische Productdocumentatie).

Functievereisten

 • een diploma HBO WTB, Mechatronica of TBK;
 • enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • kennis van SolidWorks/Solid Edge is een pré;
 • kennis van Microsoft AX is een pré;

Aanbod

In eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vaste aanstelling. Uitstekende primaire en secundaire  arbeidsvoorwaarden, waaronder 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag.

Bedrijfsprofiel Tecnotion B.V.

Tecnotion ontwikkelt en produceert lineaire en torque motoren welke wereldwijd worden ingebouwd in industriële toepassingen. Al bijna 30 jaar worden onze motoren gebruikt voor semiconductors, werktuigmachines, robotica en automatisering, wetenschap en display toepassingen.

Met 425 collega’s wereldwijd, waarvan ruim 250 op ons hoofdkantoor in Almelo, hebben wij unieke kennis in huis en bedienen wij het complete proces, van productontwikkeling tot serieproductie. Tecnotion is de meest vooraanstaande leverancier van zowel catalogus als klant specifieke motoren met wereldwijde verkoopkantoren en eigen productie locaties in Nederland en China.

Tecnotion is een dynamisch bedrijf waar je in een enthousiast team een belangrijke bijdrage gaat leveren om onze groeiambitie waar te maken

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Tecnotion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 15
7609RD ALMELO
0546 - 536 300