CAD Support Engineer (bijbaan)

Lijkt het je leuk om wat bij te verdienen in de techniek naast je studie? Tecnotion is op zoek naar studenten die hen kan ondersteunen met groot onderhoud aan de CAD data. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-3-2024
Aantal uur
8
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

  • Compleet maken van CAD modellen;
  • Tekeningen controleren en ordenen;
  • Metadata controleren en aanvullen waar nodig;
  • Technische specificaties omzetten.

Je wordt begeleid door ervaren engineers en doet ervaring op in een high tech omgeving. Een ideale combinatie om naast je studie geld te verdienen en ervaring op te doen!

Functievereisten

  • Bezig met een technische HBO/WO opleiding;
  • Affiniteit met technisch tekenen (CAD); 
  • Enige ervaring met SolidWorks vanuit de studie of hobby;
  • Niet bang om wat uitzoekwerk te verrichten;
  • Kennis van de Nederlandse taal.

Ben je minstens 8 uur in de week beschikbaar (verdelen over 2 dagen is mogelijk) om ons te helpen en voldoe je aan de bovenstaande punten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Aanbod

Mogelijkheden om jouw persoonlijke groei waar te maken op basis van een oproepcontract.

Bedrijfsprofiel Tecnotion B.V.

Tecnotion ontwikkelt en produceert lineaire en torque motoren welke wereldwijd worden ingebouwd in industriële toepassingen. Al bijna 30 jaar worden onze motoren gebruikt voor semiconductors, werktuigmachines, robotica en automatisering, wetenschap en display toepassingen.

Met 425 collega’s wereldwijd, waarvan ruim 250 op ons hoofdkantoor in Almelo, hebben wij unieke kennis in huis en bedienen wij het complete proces, van productontwikkeling tot serieproductie. Tecnotion is de meest vooraanstaande leverancier van zowel catalogus als klant specifieke motoren met wereldwijde verkoopkantoren en eigen productie locaties in Nederland en China.

Tecnotion is een dynamisch bedrijf waar je in een enthousiast team een belangrijke bijdrage gaat leveren om onze groeiambitie waar te maken

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Twentepoort West 15
7609RD ALMELO
0546 - 536 300