(aankomend) Ondernemer

Talentgroep Twente is op zoek naar nóg een (aankomend) Ondernemer! Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-4-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Ben jij iemand die denkt in mogelijkheden en die graag op enthousiaste wijze zijn/haar eigen bedrijf wil runnen, maar tot nu toe nog nét niet de guts of de mogelijkheden heeft gehad om die stap echt te zetten? Wil jij deze stap wagen met hulp van een team dat jou coacht, support en ondersteunt in de volle breedte van ondernemen? Dan zoeken we jou! Talentgroep Twente is een ‘familie’ van nu 7 bedrijven die graag een volgend bedrijf overneemt met haar toekomstige ondernemer. We doen dit samen met jou als gepassioneerde en betrokken toekomstig ondernemer. Ben jij geïnteresseerd in ons unieke concept? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek met ons als founders van Talentgroep Twente. Ongeacht je opleiding en achtergrond, gaan we graag met jou in gesprek zodat jij uit kan vinden of deze vacature gaat leiden tot ‘dreams do come true’! 

Bedrijfsprofiel Talentgroep Twente

Wij zijn een familie van bedrijven met roots in Twente en de wereld als ons speelveld

Als moederbedrijf biedt Talentgroep Twente een inspirerende omgeving aan enthousiaste, talentvolle ondernemers, waarbij het ondernemerschap ontwikkeld kan worden en centraal staat. Samen bouwen we aan een bedrijvengroep, met ondernemingen, producten en diensten die elkaar versterken. We zijn een familie van toonaangevende bedrijven en borgen innovatie en samenwerking. Talentgroep Twente is altijd op zoek naar nieuwe ondernemers die hun kans willen pakken om als ondernemer – met meteen een aandeel in het bedrijf – succesvol te worden. Wij kijken niet per se naar je diploma’s, maar wel naar je proactieve persoonlijkheid, doelgerichtheid en lol om iets van één van onze (en jouw!) bedrijven te maken. Maar ook bij onze bedrijven kun je met de juiste skills aan de slag!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Talentgroep Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Jaartsveldstraat 5A
7575 BP OLDENZAAL
(+31) 6 25 06 3163