Sector Techniek Be An Engineer

Met een baan in de techniek speel je een belangrijke rol in het verduurzamen van de samenleving. Je helpt je mee aan het behalen van de klimaatdoelstellingen door slimme, duurzame oplossingen te bedenken en realiseren. De ontwikkelingen in deze sector gaan razendsnel. Daardoor kun je in de techniek altijd blijven leren en groeien. Bovendien is er een groot tekort aan technici. Dat betekent dat je in de toekomst volop kans op werk hebt.


FastSwitch is op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-1-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als je kiest voor techniek dan heb je een ruime studiekeuze! Hou je van het organiseren van werkzaamheden, dan kies je bijvoorbeeld voor een baan als werkvoorbereider, tekenaar of calculator. Houd je meer van fysiek werk? Dan kan je kiezen uit onder andere een baan als installateur (technisch beheerder) of onderhoudsmonteur. Ben je goed in leidinggeven, dan past een baan als bouwmanager of projectbegeleider misschien bij jou.

Functievereisten

Met een omscholingstraject van Be an Engineer behaal je een bachelordiploma (4-jarige opleiding) of associate degree (2-jarige opleiding). Bij sommige bedrijven worden er ook (externe) cursussen georganiseerd. Hierdoor kun je tijdens je opleiding extra certificaten behalen.


Locaties

De opleidingen van Be an Engineer worden aangeboden door:


 • Hogeschool van Amsterdam
 • HAN University of Applied Sciences
 • Hogeschool Saxion
 • Hogeschool Rotterdam
 • Hogeschool Utrecht
 • Hanzehogeschool Groningen
 • Avans Hogeschool
 • De Haagse Hogeschool

Aanbod

 • Je werkgever betaalt je collegegeld, boeken en studiematerialen.
 • Je krijgt fulltime betaald terwijl je één keer per week naar je opleiding gaat.
 • Je start direct met werken naast je opleiding.
 • Be an Engineer brengt je makkelijk in contact met verschillende bedrijven.

Bedrijfsprofiel Switch IT Solutions

Over Switch IT Solutions Switch IT Solutions realiseert schaalbare, veilige en toekomstbestendige IT-oplossingen binnen het onderwijs, de zorg en de zakelijke markt. Als adviseur en serviceprovider leggen wij het fundament waarop mensen optimaal kunnen presteren. Met slimme oplossingen voor bedrijfsprocessen én samenwerking: intern, met klanten en relaties. Werken bij Switch Als medewerker van Switch krijg je veel vrijheid bij de invulling van je functie en de kans om te groeien. Wij investeren graag in onze medewerkers en geven je de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen binnen Switch. Dit vinden wij belangrijk: focus op de eindgebruiker, teamwork, integriteit en leiderschap.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van FastSwitch. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Institutenweg 21
7521 PH Enschede
088 – 82 82 000