Frontend Developer

Stimmt is op zoek naar een Frontend Developer

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

We hebben in ons team ruimte voor een nieuwe Frontend Developer die energie krijgt van het bouwen van vette websites op basis van de laatste standaarden en technieken voor verschillende opdrachtgevers. Je komt te werken in een team van enthousiaste Frontend en ook Backend developers. Je werkt aan de realisatie van volledig nieuwe websites en daarnaast ook aan het optimaliseren en uitbreiden van bestaande websites.


Je bent bekend met zowel WordPress als Craft CMS en doet daarnaast ook graag nieuwe kennis op met betrekking tot andere technieken en methoden. Dus ben je als Frontend developer op zoek naar een toffe werkplek en een groeiende groep ambitieuze collega's? En vind je het daarnaast leuk om zelfstandig ideeën aan te dragen voor verbeteringen voor zowel klantprojecten als de algemene werkwijze van Stimmt? Laat dan van je horen!


Zelfstandig werken gaat je makkelijk af, maar je bent ook communicatief vaardig en kan collega's en klanten goed uitleggen waarom je kiest voor een bepaalde functionaliteit of oplossing. Ook vind je het leuk om jouw kennis en ervaring te delen met collega's. Met gevoel voor design en oog voor kwaliteit maak je de tofste websites!

Functievereisten

  • 2 - 5 jaar relevante werkervaring als Frontend Developer;
  • Ervaring met WordPress en Craft CMS;
  • Zelfstandige en gemotiveerde werkhouding waarin initiatief en leergierigheid getoond wordt;
  • Je kunt goed zelfstandig aan projecten werken, maar bent ook communicatief vaardig en vindt het leuk om te schakelen met klanten en collega’s;
  • Uitstekende beheersing Nederlandse taal in zowel woord als geschrift (Engels is een pré).

Aanbod

Allereerst zijn wij ervan overtuigd dat werken bij Stimmt simpelweg gewoon leuk en leerzaam is. Jij helpt Stimmt om nog beter te worden en wij bieden jou een omgeving om verder te kunnen groeien.


Naast de lekkerste koffie bieden we je een goed salaris, veel vrijheid en verantwoordelijkheid en een goede set aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals flexibele werktijden, 25 vrije dagen, een reiskostenvergoeding én een premievrij pensioen. Uiteraard zorgen we voor de beste tools om jouw job uit te kunnen voeren, zoals een MacBook Pro, die je ook privé kunt gebruiken.


Binnen Stimmt heb jij de vrijheid en ruimte om jezelf te zijn en vinden we het belangrijk dat jij je verder kan ontwikkelen op zowel persoonlijk én business vlak.


Daarnaast zijn de volgende aspecten ook belangrijk om te noemen:

  • Wij werken vrijwel nooit op fixed price basis. Zo zorgen we ervoor dat onze collega's te maken hebben met haalbare doelstellingen en tijdslijnen en dus ook dat jij de ruimte krijgt om de kwaliteit te leveren die je werk leuk maakt. Je krijgt toch een kick van het opleveren van een goed werkende site of applicatie, waarvan je weet dat écht alles klopt? Wij wel in ieder geval!
  • Je krijgt bij ons echt de ruimte om samen met je collega's te werken aan reproduceerbare en schaalbare standaarden;
  • We bouwen en onderhouden veel verschillende oplossingen, van relatief eenvoudige corporate websites en webshops tot maatwerk applicaties. Hierdoor heb je veel afwisseling in je werk en krijg je ook veel kansen of nieuwe kennis op te doen;
  • De vrijheid en de ruimte om jezelf te zijn vinden we heel belangrijk, net als de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op persoonlijk én zakelijk vlak.

Bedrijfsprofiel Stimmt Digital B.V.

Wij bouwen custom made websites, webshops en webapplicaties voor ongeveer 150 bedrijven, waaronder Playseat, iDEAL, De Feestfabriek (o.a. Zwarte Cross), Art of Dance (o.a. Masters of Hardcore), ForFarmers en Top1Toys.


We bestaan meer dan 12 jaar en werken met een team dat bestaat uit zo’n 25 collega’s op twee locaties (Enschede en Amsterdam). Stimmt heeft een fijne, informele werkcultuur die zich vooral onderscheidt door veel vrijheid en verantwoordelijkheid, gestructureerd werken en samen werken aan uitdagende projecten!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stimmt. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Brouwerijstraat 1
7523 XC Enschede
+31 53 760 16 16