Magento Developer

Stimmt is op zoek naar een Magento Developer. Bekijk deze vacature voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Stimmt is op zoek naar een ervaren Magento 2 Developer. Als Magento 2 Developer werk je naast het ontwikkelen van eigen modules en nieuwe functionaliteiten ook aan het optimaliseren van bestaande webshops. Je bent onze go-to expert op het gebied van Magento en je bent continu op zoek naar kansen om zaken te verbeteren, waarbij jouw technische kennis, ervaring en probleemoplossend vermogen erg welkom zijn.


Je werkt in een team, waarbij je samen met een Digital Strategist, Digital Designer, Project Manager en collega Developers werkt aan de beste gebruikerservaring voor onze klanten. Op basis van een duidelijke en strakke backlog worden taken verdeeld binnen het projectteam en heb je de vrijheid om je werk zelf in te delen. Vanuit de backlog ben je zelf verantwoordelijk voor je werkzaamheden en stem je de voortgang zelfstandig met de klant af. Je bent een echte technische specialist en vindt het ook leuk om innovaties aan te dragen voor zowel klantprojecten als interne (werk)processen binnen Stimmt. 

Functievereisten

Jouw persoonlijkheid

Je werkt graag zelfstandig maar weet ook op het juiste moment om hulp te vragen bij een van je collega’s. Je denkt (on)gevraagd mee, neemt initiatief, leert graag nieuwe dingen en hebt een continue focus op het bieden van de beste technische oplossing binnen de projecten. Je bent communicatief vaardig en kan je keuzes goed onderbouwen richting collega’s en de klant.


Functievereisten

  • Ervaring met maatwerk projecten in Magento 2;
  • Goede beheersing van PHP, MySQL, XML, JavaScript en VueJS (pré);
  • Sterke organisatorische skills;
  • Affiniteit en/of ervaring binnen de digitale branche (bij voorkeur websites of webshops);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift, Engels is een pré.

Aanbod

We bieden je (naast de lekkerste koffie) een goed salaris, veel vrijheid en verantwoordelijkheid en een goede set aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals flexibele werktijden, 25 vrije dagen, reiskostenvergoeding én een premievrij pensioen. Uiteraard zorgen we voor de beste tools om jouw werk uit te kunnen voeren, zoals een MacBook Pro, die je ook privé kunt gebruiken. Binnen Stimmt heb jij de vrijheid en ruimte om jezelf te zijn en vinden we het belangrijk dat jij je verder kan ontwikkelen op zowel persoonlijk én business vlak.

Bedrijfsprofiel Stimmt Digital B.V.

Handcrafted digital awesomeness

Wij bouwen custom made websites, webshops en webapplicaties voor ongeveer 150 bedrijven, waaronder Nedap, Absolutely Fresh (o.a. Freshtival), Pluimers Isolatie, ForFarmers, Top1Toys, Marskramer en Art of Dance (o.a. Masters of Hardcore). We bestaan meer dan 12 jaar en werken met een team dat bestaat uit zo’n 25 collega’s. Stimmt heeft een fijne, informele werkcultuur die zich vooral onderscheidt door veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen en nemen, gestructureerd werken en samen werken aan uitdagende projecten!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stimmt. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Brouwerijstraat 1
7523 XC Enschede
+31 53 760 16 16