Backend Developer

Stimmt is op zoek naar een Backend Developer. Bekijk deze vacature voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-3-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

We zoeken een gedreven Backend Developer, die blij wordt van het oplossen van complexe puzzels en het bouwen van maatwerkoplossingen. Je bent continue op zoek naar vernieuwing en werkt graag met verschillende technieken. Omdat je veel weet van jouw expertise pak je zaken makkelijk en zelfstandig op én deel je graag je kennis en ervaring met anderen. 


Als Backend Developer bij Stimmt werk je aan webshops die gebouwd zijn met Magento 2 of webapplicaties die ontwikkeld zijn met Laravel. Je staat in direct contact met de klant om zo hun wensen en behoeften te begrijpen en door te vertalen naar technische oplossingen. Je bent wekelijks bezig met projecten voor meerdere klanten met een mooie mix van code schrijven (het grootste gedeelte van je tijd), overleg met klant of collega’s en daarnaast werk je ook mee aan het verbeteren van de interne processen en applicaties.

Functievereisten

  • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring als Backend Developer;
  • Je hebt ruime ervaring met PHP, Magento 2, Laravel en front-end frameworks zoals VueJS;
  • Zelfstandige en gemotiveerde werkhouding, waarin initiatief en eigenaarschap getoond wordt;
  • Een persoonlijkheid die opvalt door energie, daadkracht en een opbouwende kritische houding;
  • Uitstekende beheersing Nederlandse taal in zowel woord als geschrift (Engels is een pré).

Aanbod

We bieden je (naast de lekkerste koffie) een goed salaris, veel vrijheid en verantwoordelijkheid en een goede set aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals flexibele werktijden, 25 vrije dagen, reiskostenvergoeding én een premievrij pensioen. Uiteraard zorgen we voor de beste tools om jouw werk uit te kunnen voeren, zoals een MacBook Pro, die je ook privé kunt gebruiken. Binnen Stimmt heb jij de vrijheid en ruimte om jezelf te zijn en vinden we het belangrijk dat jij je verder kan ontwikkelen op zowel persoonlijk én business vlak.

Bedrijfsprofiel Stimmt Digital B.V.

Handcrafted digital awesomeness

Wij bouwen custom made websites, webshops en webapplicaties voor ongeveer 150 bedrijven, waaronder Nedap, Absolutely Fresh (o.a. Freshtival), Pluimers Isolatie, ForFarmers, Top1Toys, Marskramer en Art of Dance (o.a. Masters of Hardcore). We bestaan meer dan 12 jaar en werken met een team dat bestaat uit zo’n 25 collega’s. Stimmt heeft een fijne, informele werkcultuur die zich vooral onderscheidt door veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen en nemen, gestructureerd werken en samen werken aan uitdagende projecten!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stimmt. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Brouwerijstraat 1
7523 XC Enschede
+31 53 760 16 16