Procesbegeleider dynamische schooldag & vakleerkracht bewegingsonderwijs

Stichting Consent is voor haar scholen op zoek naar een Procesbegeleider dynamische schooldag & vakleerkracht bewegingsonderwijs. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-12-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Als procesbegeleider onderzoek je samen met de groepsleerkracht(en) waar bewegingsonderwijs te verbinden is met de leerlijnen. Door coaching on the job kan de procesbegeleider als een coteacher samen met de groepsleerkracht de activiteit introduceren en voordoen. Samen met de scholen ga je de cognitieve vakken verrijken met beweging en spel activiteiten. Om het bewegingsonderwijs op een kwalitatief zo hoog mogelijk niveau te krijgen word je ingezet als procesbegeleider op scholen. Jij ondersteunt scholen om binnen hun mogelijkheden slimmere keuze te maken, zodat zij hun bewegingsonderwijs anders hebben georganiseerd met als doel kwalitatief de best mogelijk bevoegde leerkracht(en) voor de groep. De procesbegeleider zal in de uitvoerfase ondersteunen als coach voor de groepsleerkracht(en) die de lessen voor hun rekening nemen. Dit zal in overleg gebeuren met de coördinator bewegingsonderwijs van Consent.

Bedrijfsprofiel Stichting Consent

Stichting Consent beheert alle openbare basisscholen in de gemeenten Enschede, Oldenzaal, Losser en Dinkelland. Dit zijn 32 veelkleurige scholen voor (speciaal) basisonderwijs met een eigen lokale kleur en daarbinnen een gecertificeerd aanbod van Montessori-, Dalton-, Freinet- en Jenaplanonderwijs, een Steve JobsSchool en een Internationale school. Zo is er voor ieder kind en iedere ouder een ruime keus voor Openbaar Onderwijs naar eigen wens. Ruim 7200 leerlingen volgen onderwijs op één van onze scholen, als basis voor een goede toekomst.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Consent. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Buurserstraat 250
7544RG ENSCHEDE
053 - 4884444