Leerkracht invalpool

Ben jij die superleerkracht die ze zoeken om in te vallen bij Consent?

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-6-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Ervaring opdoen in het speciaal basisonderwijs (SBO), Montessori-, Jenaplan-, Daltononderwijs of op een Freinetschool? Werken op een 52-weken school of op een school met het Steve Jobsconcept? Of valt je oog toch op onze Internationale school. Het kan allemaal. Ons scholenbestuur omvat 32 openbare scholen met veel verschillende typen onderwijs. Onze missie is kinderen te leren leren, leren communiceren en leren hun eigen geluk te organiseren. De leerkracht is hierbij de sleutel tot succesvol onderwijs.

Functievereisten

De invalwerkzaamheden betreffen niet alleen onvoorziene afwezigheid maar ook langdurende verloven. Het kan dus zomaar zijn dat je de mogelijkheid krijgt om een halfjaar mee te draaien binnen een schoolteam.


Heb je een PABO diploma op zak óf een afgeronde LIO-stage en vind je het geen probleem om soms kort van te voren te horen waar jij vandaag ingezet wordt? Dan ben jij uitermate geschikt voor deze functie! 

Bedrijfsprofiel Stichting Consent

Consent werkt met een zogenaamd Flexteam - dit zijn invallers met een vast dienstverband - en invallers op tijdelijke basis in onze invalpool. Omdat de ketenbepaling voor ons niet van toepassing is, heb je ruime (inval)mogelijkheden bij één of meer van onze 32 scholen. Wij bieden volop doorstroommogelijkheden, begeleiding en ruimte voor professionalisering. Als invalkracht kun je ook cursussen en trainingen volgen bij onze VCO-Consent Academie of een beroep doen op de begeleiding van onze (starters-)coach.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Consent. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Buurserstraat 250
7544RG ENSCHEDE
053 - 4884444