Vacatures Stichting Carmelcollege

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wil jij hier ook aan bijdragen? Dat kan bijvoorbeeld als docent, leidinggevende of in een onderwijsondersteunende functie. Voor een loopbaan met betekenis vind je hier onze actuele onderwijs vacatures.

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Iedere dag nemen 33.500 leerlingen deel aan het onderwijs op één van onze 13 scholen met 44 locaties verspreid door heel Nederland. Met 4.300 collega’s dragen we iedere dag bij aan de ontwikkeling van jongeren in een belangrijke fase in hun leven. Wij zien het als onze opdracht om onze leerlingen maximaal voor te bereiden op hun toekomstige plek in de samenleving en werken intensief samen om het best denkbare onderwijs voor ze te realiseren!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carmel. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555