Docent zorg en welzijn

Ben jij een enthousiaste bevoegde docent zorg en welzijn, ben je in opleiding, of ben je werkzaam in het vakgebied van zorg en welzijn? Heb jij een groot hart voor vmbo-leerlingen? Ben jij erop gericht om het maximale uit je leerlingen te halen? Dan is Stichting Carmelcollege op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-4-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Goed zorgen voor het welzijn van jezelf en de ander is jouw levensmotto. Als docent zorg en welzijn wil jij jouw kennis en passie overbrengen op de leerlingen van het vmbo. Jij geeft inspirerende lessen over voeding, persoonlijke verzorging, hygiĆ«ne en omgang met andere mensen. De inhoud van de lessen laat jij aansluiten bij de belevingswereld van de jongeren. 


Daarnaast heb je ook oog voor de individuele leerling. Jij stimuleert, begeleidt en coacht ze in hun persoonlijke ontwikkeling. Het beste uit de leerlingen halen, is waar jij naar streeft. Zodat zij klaar zijn voor de toekomst! Het mentoraat van een klas behoort ook tot je taken.   

Functievereisten

  • Je krijgt energie van lesgeven en bent didactisch en pedagogisch onderlegd;
  • Je bent (bijna) in het bezit van een 2e graads bevoegdheid zorg en welzijn;
  • Je hebt aantoonbare kennis en affiniteit met het vak zorg en welzijn en het lesgeven binnen het VO;
  • Je motiveert en begeleidt de leerlingen om hun doelen te behalen.

Aanbod

Wij bieden een baan van 0,6 fte tot maximaal 0,8 fte. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd van 1 augustus 2024 voor de duur van 12 maanden. Gaat het goed, dan zetten we het contract om naar een vaste aanstelling en je ontvangt een passend salaris vanuit de CAO VO; Schaal LB, maximaal 5.030,- euro bruto per maand bij een volledige baan.


Bij Carmel kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO VO zoals bijvoorbeeld 8,33% eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), 8% vakantietoeslag, een goede pensioenregeling en tegemoetkoming in de reiskosten woon- werkverkeer. 


  • We investeren graag in jouw ontwikkeling.
  • Je komt te werken op een school met een positieve en collegiale werksfeer.

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Het Twents Carmel College is een brede scholengemeenschap voor PrO, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Het onderwijs aan ongeveer 4450 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 570 medewerkers.


We werken in vaste teams die ieder de thuisbasis vormen voor ongeveer 25 personeelsleden en 250 leerlingen. Onze kernwaarden zijn: keuzevrijheid, brede vorming, professionele leercultuur, betrokkenheid en band met de omgeving.


De locatie Potskampstraat kent een breed en uitnodigend aanbod voor de leerjaren 3 en 4. Zo biedt de locatie alle leerwegen aan. Leerlingen uit de bbl en de kbl kiezen uit de profielen: PIE, BWI, M&T, HBR, E&O, Z&W en Groen. De leerlingen uit de gl en de gtl volgen allemaal een profielvak. De locatie heeft het excellentie profiel voor maatwerk.


Het onderwijzend en onderwijsondersteunend personeel bestaat uit 120 medewerkers, die het onderwijs verzorgen voor ruim 910 leerlingen. De locatie heeft sterke banden met bedrijfsleven, instellingen en organisaties.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmelcollege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555