Docent Frans 2e graads

Ben jij docent Frans in het tweedegraads vakgebied en op zoek naar een leuke baan? Werk jij vanuit de relatie met leerlingen? Dan is Stichting Carmel op zoek naar jou! Op locatie de Thij werk je in een mooie kleine vakgroep Frans en zijn de lijntjes kort, waardoor jij je er snel thuis zult voelen. Een vakcoach en een schoolopleider staan klaar om je te begeleiden. Wil jij bijdragen aan een prachtige brede onderbouwlocatie (leerjaar een en twee) waarbij ontwikkeling en formatief handelen centraal staat? We lezen graag jouw motivatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-5-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je geeft lessen Frans voornamelijk aan leerlingen in de onderbouw van vmbo-t/havo t/m het vwo. Je zet de leerlingen aan tot leren door uitdagende werkvormen en moderne ICT middelen te gebruiken en je richt je lessen actueel, activerend en betekenisvol in. We vinden het belangrijk dat jij beschikt over coachende vaardigheden. De lesmethode die we inzetten is Grandes Lignes.

Functievereisten

Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Frans of je bent hiervoor aan het studeren. Wij zoeken een energieke en enthousiaste docent die een goede relatie met leerlingen belangrijk vindt en die in staat is de leerlingen mee te nemen in de liefde voor de Franse taal. Je bent in staat om binnen een klas te werken met verschillende werkvormen en op verschillende niveaus. Je levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van je vak. Bovendien ben je een teamspeler die openstaat voor feedback en deze ook kan geven.

Aanbod

Wij bieden een baan van 0,6 fte tot maximaal 0,8 fte. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd van 1 augustus 2023. Gaat het goed, dan zetten we het contract om naar een vaste aanstelling en je ontvangt een passend salaris vanuit de CAO VO; Schaal LB, maximaal 4.573,- euro bruto per maand bij een volledige baan.


Bij Carmel kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO VO zoals bijvoorbeeld 8,33% eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), 8% vakantietoeslag, een goede pensioenregeling en tegemoetkoming in de reiskosten woon- werkverkeer. 

  • We investeren graag in jouw ontwikkeling.
  • Je komt te werken op een school met een positieve en collegiale werksfeer.

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Het Twents Carmel College is een brede scholengemeenschap voor PrO, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Het onderwijs aan ongeveer 4450 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 570 medewerkers.


We werken in vaste teams die ieder de thuisbasis vormen voor ongeveer 25 personeelsleden en 250 leerlingen. Onze kernwaarden zijn: keuzevrijheid, brede vorming, professionele leercultuur, betrokkenheid en band met de omgeving.


De Thij biedt voor alle leerlingen van klas 1 en 2 onderwijs aan. We geven onderwijs op alle niveaus; van vmbo-basis t/m vwo-extra. Leerlingen van het vmbo volgen de eerste twee jaar onderwijs bij ons en gaan daarna naar de locatie aan de Potskampstraat. Voor havo en vwo-leerlingen gaan na de eerste twee jaar onderwijs naar de locatie Lyceumstraat. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmel College. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555