Docent Frans Twents Carmel College

Ben jij docent Frans in het eerstegraads vakgebied en op zoek naar een leuke baan? Wil je op korte termijn aan de slag bij het Twents Carmel College, locatie Lyceumstraat in Oldenzaal? Pak dan deze kans op en lees snel de rest van deze vacature.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-5-2023
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Je geeft lessen Frans in leerjaar 3 t/m 6 van het havo en vwo. In jouw lessen, waarbij de doeltaal de voertaal is, werk je met de leerlingen aan de vier taalvaardigheden: lezen, luisteren, spreken en schrijven. 

Je werkt intensief samen met je collega’s uit de sectie aan onderwijsontwikkeling en kwaliteitsverbetering, waarin centraal staat: het bieden van maatwerk aan de leerling, de doorlopende ontwikkel-/leerlijn van het vak Frans en de samenwerking met collega’s van andere taalvakken.

Functievereisten

Wat breng je mee?

Je beschikt (bijna) over een eerstegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Frans. Je investeert in je relatie met de leerlingen. Daarnaast hanteer je activerende werkvormen waarbij je de verantwoordelijkheid en zelfstandigheid van leerlingen stimuleert. Door jouw pedagogische en didactische kwaliteiten vind je gemakkelijk aansluiting bij de doelgroep en ben je in staat onderwijs op maat te geven door middel van differentiatie. Net als je collega’s ben je betrokken bij het onderwijs en bij de leerlingen en sta je open voor contact met ouders en je collega’s. We verwachten ook dat je goed om kunt gaan met het geven en ontvangen van feedback, net zoals wij dit van alle collega’s, leerlingen en ouders verwachten.

Aanbod

Dit is wat wij bieden

  • De vacature betreft reguliere uren Frans in het 1e en 2e graads gebied voor 0,6 fte tot maximaal 0,8 fte.
  • Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd van 1 augustus 2023. Gaat het goed, dan zetten we het contract om naar een vaste aanstelling en je ontvangt een passend salaris vanuit de CAO VO; Schaal LC, maximaal 5.329,- euro bruto per maand bij een volledige baan.
  • Deze vacature willen we graag – indien mogelijk – invullen met één docent. Neemt niet weg dat we ook sollicitanten die een kleinere werktijdfactor willen werken, van harte uitnodigen om te solliciteren. De gewenste omvang van de aanstelling is daarmee bespreekbaar.
  • Bij Carmel kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO VO zoals bijvoorbeeld 8,33% eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), 8% vakantietoeslag, een goede pensioenregeling en tegemoetkoming in de reiskosten woon- werkverkeer. 
  • Nieuwe collega’s worden ingewerkt door een vakcoach en krijgen begeleiding op didactisch gebied van onze schoolopleiders. Persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd en waar wenselijk, dan wel mogelijk, gefaciliteerd.
  • Je komt te werken op een school met een positieve en collegiale werksfeer.

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Organisatieomschijving

Het Twents Carmel College is een brede scholengemeenschap voor PrO, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Het onderwijs aan ongeveer 4450 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 570 medewerkers.

We werken in vaste teams die ieder de thuisbasis vormen voor ongeveer 25 personeelsleden en 250 leerlingen. Onze kernwaarden zijn: keuzevrijheid, brede vorming, professionele leercultuur, betrokkenheid en band met de omgeving.

Op onze locatie Lyceumstraat van het Twents Carmel College bieden we onderwijs aan op havo, vwo (inclusief gymnasium) en vwo-extra niveau voor leerlingen vanaf leerjaar 3. Wij bieden kwalitatief hoogwaardig onderwijs en een veelzijdige vorming in een veilige omgeving. Wij hechten aan normen en waarden, creativiteit, aan een sfeer van openheid, vertrouwen en respect. Maar ook aan levensvisies binnen onze multiculturele samenleving. Je gaat werken op een locatie waar zo’n 160 medewerkers werken en ongeveer 1.500 leerlingen naar school gaan. Wij zijn op een goede manier bezig de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. De omgang met leerlingen is prettig en dat maakt dat mensen met plezier bij ons werken. 


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555