Docent zorg en welzijn

Ben jij docent met lesgevende ervaring met een tweedegraads bevoegdheid voor het vak Zorg & Welzijn of ben je in opleiding hiervoor? Beleef je veel plezier aan de omgang met leerlingen en zie jij deze leuke baan in Almelo wel zitten? Reageer dan op deze vacature! Wellicht ben jij de nieuwe collega bij Stichting Carnelcollege.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-11-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Het Alma College is ontstaan uit een samenwerking tussen Het Pius X College, Het Erasmus en Het Noordik. Samen staan we sterker en bereiken we meer. Is dat nodig? Jazeker! Goed opgeleide vakmensen zijn van onschatbare waarde. Als samenleving kunnen we niet zonder. En tegelijkertijd lijken deze vakmensen steeds lastiger te vinden. Op het Alma College bieden we een eigentijds, inspirerend en breed vmbo-aanbod. Onze school is een fijne, veilige plek voor iedereen. We vinden het belangrijk dat alle leerlingen en medewerkers zich welkom voelen.


Het Alma College bouwt samen met haar leerlingen en medewerkers aan een wereld waarin iedereen ertoe doet en meedoet. We geloven in een wereld waarin mensen vriendelijk en respectvol met elkaar omgaan. Op het Alma College mogen leerlingen zichzelf zijn en hun talenten ontdekken. Onze leerlingen zijn de makers van morgen. We leiden leerlingen op zodat zij een steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij.

Functievereisten

  • Je beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid.
  • Flexibiliteit en een enthousiaste en nieuwsgierige werkhouding.
  • Je hebt ervaring en affiniteit met de (VMBO) doelgroep.
  • Je bent vakinhoudelijk en pedagogisch competent.
  • Je inspireert leerlingen op een onbevangen manier.

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden conform CAO VO, schaal LB.

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Je komt te werken op een school die streeft naar een succesvolle leerloopbaan voor iedere leerling. Daarnaast hechten we veel waarde aan het feit dat iedere leerling zich thuis moet voelen op de school. Kortom een fijne werkomgeving.


Het betreft een tijdelijk dienstverband in verband met vervanging wegens zwangerschapsverlof van 5 december 2022 tot 1 april 2023.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmelcollege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555