Mentor/ docent AVO Twents Carmel College, Praktijkonderwijs, Oldenzaal

Wil jij aan de slag als mentor klas 4 in het praktijkonderwijs? Ben jij die energieke docent die graag afwisselende lessen geeft? Hebben leerlingen zin om naar jouw lessen toe te gaan? Ben jij een echte team-player die het onderwijs continu wil verbeteren? Beschik je over het diploma leraar basisonderwijs en ben je in het bezit van het diploma Master Education Needs (MEN). Dan zoekt Stichting Carmelcollege jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-11-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je bent dit schooljaar mentor van een klas 4, verzorgt de theorielessen aan jouw eigen klas. Je werkt nauw samen met collega’s uit hetzelfde jaar. Voor elke leerling uit jouw klas stippel jij de individuele leerroute uit. Daarover pleeg je overleg met vakcollega’s, onderwijsondersteuners, ouders en de betreffende leerling. Tevens verzorg je diverse AVO-lessen in andere leerjaren.

Functievereisten

Je beschikt over het diploma leraar basisonderwijs (pabo) en je bent in het bezit van het diploma Master Education Needs (MEN), dan wel ben je bereid deze studie te volgen. Je hebt affiniteit met leerlingen die praktijkonderwijs bezoeken en vindt het een uitdaging om met deze leerlingen te werken. Je bent in staat om leerlingen positief te benaderen en weet een goed klimaat te realiseren.


Je beschikt over uitstekende pedagogische en didactische vaardigheden en een ijzersterk klassenmanagement waarmee je ervoor zorgt dat de leerlingen bij de les zijn én blijven. Je weet om te gaan met soms gedragsmoeilijke leerlingen en denkt in onderwijsbehoeften, kansen en mogelijkheden. Je bent geduldig en flexibel.  


Je bent een teamplayer, resultaatgericht en hebt gevoel voor humor. Je beschikt daarnaast over voldoende kennis om gebruik te maken van de hedendaagse digitale mogelijkheden.

Aanbod

Het betreft een parttime baan (0,6-0,8 fte), tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.573,- euro per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.


Het Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Het Twents Carmel College is een school voor voortgezet onderwijs in Twente. Met zes locaties in drie plaatsen bieden we onderwijs aan ruim vijfduizend leerlingen. Dit doen we op verschillende niveaus; van praktijkonderwijs tot gymnasium.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmelcollege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555