Docent levensbeschouwing

Ben jij docent Levensbeschouwing en wil jij leerlingen helpen om dit vak onder de knie te krijgen? Creëer jij een leeromgeving waar leerlingen voluit zichzelf durven te zijn? Met ingang van 5 december 2022 zoeken we een docent Levensbeschouwing voor het Avila College. Interesse? Solliciteer dan op deze vacature!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-11-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je geeft les in het vak Levensbeschouwing aan onze mavo leerlingen. Je legt op een enthousiaste wijze het vak uit en weet de leerlingen hierbij te binden en te boeien. We zijn niet alleen opzoek naar iemand, die goed les kan geven, maar ook iemand die het leuk vindt een bijdrage te leveren aan de doorlopende ontwikkeling van de sectie van de school.

Functievereisten

Je hebt een tweedegraads bevoegdheid levensbeschouwing of bent studerend hiervoor. Je hebt een gestructureerde manier van werken en gaat doelgericht aan de slag met de leerlingen. Nieuwe inzichten pas je gemakkelijk toe in de praktijk en je wilt gaan bouwen aan de toekomst van het vak. Je bent in staat om leerlingen en collega’s te inspireren met jouw enthousiasme. 

Aanbod

Het betreft een parttime baan van 0,5 – 0,6 fte, tijdelijk ter vervanging wegens ziekte. Ingangsdatum is 5 december 2022. 


De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Afhankelijk van je opleiding ontvang je een salaris van maximaal 4.573 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).  


Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.   


Het Avila College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden: Lyceum de Grundel, Het Twickel College Hengelo, het Twickel College Borne, Het Twickel College Delden, Avila College en C.T. Stork College. Binnen de scholengroep werken circa 400 medewerkers voor een kleine 4.000 leerlingen. Wij bieden onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo.  


Het Avila College is een kleinschalige school voor mavo en onderbouw havo met ongeveer 600 leerlingen en een zeer enthousiast en vooruitstrevend team. Ons onderwijs is gebaseerd op de volgende drie begrippen: uitdagen – ontdekken – verbinden. Ons motto is: ‘Meer dan onderwijs’. Wij willen niet een leerfabriek zijn, maar een school waar eigentijds onderwijs wordt gegeven, waarbij de persoonsvorming van de leerling een nadrukkelijke plaats inneemt. Op deze locatie werken wij met een flexrooster, waarbij leerlingen zelf deels invulling kunnen geven aan hun onderwijs. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmelcollege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555