Orthopedagoog/psycholoog

Ben jij een orthopedagoog/psycholoog die ervaring heeft in het onderwijs? Heb je daarnaast affiniteit met diagnostiek en advisering gericht op intelligentie, persoonlijkheid en leerproblematiek? Sta je stevig in je schoenen en wil je aan de slag in een hecht team voor verschillende locaties binnen het Twents Carmel College in Oldenzaal? Solliciteer dan direct!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
23-11-2022
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als orthopedagoog/psycholoog verricht je diagnostiek m.b.t. ontwikkelings-, leer- werk-  en gedragsproblematiek en ben je van daaruit in staat om onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van leerlingen te formuleren. Je doet dit middels bijvoorbeeld observaties in de klas, individuele gesprekken met leerlingen en betrokkenen, dossieranalyse en diagnostische instrumenten. Je hebt gesprekken met leerlingen en ouders/verzorgers waarin je deze bevindingen en adviezen bespreekt. Daarnaast coach je het onderwijsteam over een individueel of groepsgerichte aanpak van leerlingen.


Tevens heb je een adviserende rol richting de directie/ de schoolleiding inzake de ontwikkeling van het beleid op het vakgebied en op het gebied van leerlingenzorg. Je verricht onderzoek en ontwikkelt beleid op schoolniveau. Je draagt bij aan de ontwikkeling en het actueel houden van de visie op jouw vakgebied. 


Je werkt signalerend, diagnosticerend, oplossingsgericht en curatief.


Op casuïstiekniveau zoek je ook samenwerking met ketenpartners buiten de school zoals gemeente, behandelaars en leerplicht.


Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van orthopedagogen en werkt voor alle locaties van het Twents Carmel College in Oldenzaal, Denekamp en Losser.


Hier ga je werken

Het Twents Carmel College is een school voor voortgezet onderwijs in Twente. Met zes locaties in drie plaatsen bieden we onderwijs aan ruim vijfduizend leerlingen. Dit doen we op verschillende niveaus; van praktijkonderwijs tot gymnasium.  

Functievereisten

  • Je bent enthousiast en werkt graag samen in een team;
  • Minimaal een universitaire master in de orthopedagogiek, dan wel in de ontwikkelingspsychologie (schoolpsychologie);
  • Kennis van of ervaring in het voortgezet onderwijs is een pre;
  • Je bent vaardig in het analyseren van problemen en het zoeken naar passende oplossingen.

Aanbod

Wij bieden een baan van 0,7 fte. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd vanaf 1 januari 2023 voor de duur van 12 maanden. Gaat het goed, dan zetten we het contract om naar een vaste aanstelling. Salaris; Maximaal 5.329,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 11).


Bij Carmel kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO VO zoals bijvoorbeeld 8,33% eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), 8% vakantietoeslag, een goede pensioenregeling en tegemoetkoming in de reiskosten woon- werkverkeer. 


  • We investeren graag in jouw ontwikkeling
  • Je komt te werken op een school met een positieve en collegiale werksfeer

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmelcollege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555