Directiesecretaresse

Ben jij die ervaren, representatieve en flexibele directiesecretaresse en ben je op zoek naar een parttime baan? Heb jij affiniteit met het onderwijs en kun je de schoolleiding secretariële ondersteuning bieden? Dan maakt het Twents Carmel College graag kennis met jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-10-2021
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als directiesecretaresse:

 • bied je secretariële en managementondersteuning aan de directeur en adjunct-directeuren van locatie Lyceumstraat;
 • beheer je de agenda’s, plan je vergaderingen in en je bereidt deze voor;
 • stel je conceptbrieven op voor de schoolleiding;
 • bewaak je dat processen op locatie organisatorisch en administratief goed verlopen en ben je verantwoordelijk voor het documentenbeheer;
 • bereid je vergaderingen van o.a. de schoolleiding organisatorisch en administratief voor en notuleert deze; 
 • lever je, op basis van jouw werkervaring in een vergelijkbare functie, een waardevolle bijdrage aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van locatie Lyceumstraat.

Functievereisten

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding, bij voorkeur hbo, passend bij deze functie en je hebt affiniteit met onderwijs.
 • Je hebt goede kennis van en ruime ervaring met Microsoft Office-pakketten en je hebt ervaring met Office 365.
 • Je hebt een ondersteunende en op ontwikkeling gerichte werkhouding en bent leergierig.
 • Je beschikt over een flexibele werkinstelling, werkt veelal zelfstandig en bent proactief. Daarnaast ben je in staat om op de juiste manier om te gaan met vertrouwelijke informatie.
 • Je bent bij voorkeur inzetbaar op 4 dagen.

Aanbod

Het betreft een parttime functie van 0,5 - 0,7 fte (20-28 uur per week), tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk.


Bij deze baan hoort een passende beloning. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 2.785 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 6). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Je bent werkzaam op de locatie Lyceumstraat waar zo’n 140 medewerkers werken en ongeveer 1.500 leerlingen naar school gaan.


Het Twents Carmel College verzorgt voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, geïntegreerd en breed opgezet vmbo met leerwegondersteunend onderwijs, havo en vwo (atheneum en gymnasium). Het onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 560 medewerkers.


De locaties De Thij en Lyceumstraat bevinden zich in een transitieproces naar een onderbouw- en bovenbouwlocatie. De locaties zijn onderwijskundig, maar ook wat betreft organisatie en formatie nauw verbonden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmelcollege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555