Werkplekondersteuner

Heb jij kennis van ICT en ben je in staat eerstelijns meldingen en problemen af te handelen? Kun je prioriteiten stellen, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en help jij met plezier gebruikers op weg? En heb je interesse in een uitdaging op het Twents Carmel College? Dan maken ze graag kennis met je!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
13-10-2021
Aantal uur
33
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als werkplekondersteuner ben je het aanspreekpunt voor het personeel en leerlingen binnen de organisatie. Je staat de gebruikers te woord en je draagt zorg voor de registratie van incidenten, vragen en verzoeken.


Overige werkzaamheden zijn:

  • je bent de eerstelijnsbehandelaar voor alle meldingen in het registratiesysteem (TOPdesk);
  • je moet goed in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Wanneer je er zelf niet uitkomt, geef je het incident door aan een medewerker op de 2elijns helpdesk;
  • je blijft verantwoordelijk voor het contact met de eindgebruiker en zorgt dat deze op de hoogte blijft van de voortgang en oplostijd;
  • je denkt mee in het verbeteren van werkprocessen binnen de werkplekondersteuning, Carmel ICT Dienst en signaleert wensen en knelpunten vanuit het perspectief van het onderwijsveld;
  • je ondersteunt gebruikers bij het gebruik van de ICT middelen en applicaties.

Functievereisten

  • Je beschikt over minimaal mbo 3-niveau;
  • Je bent stressbestendig, klantgericht en flexibel inzetbaar;
  • Je bent proactief en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt goede kennis en ruime ervaring met Microsoft Office365 en bent in staat te werken met verschillende systemen. Ervaring met TOPdesk is een pre;
  • Je hanteert een gestructureerde en nauwkeurige werkwijze, komt afspraken na en weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en daarmee de juiste prioriteiten te stellen. Bovendien sta je sterk in je schoenen, kun je het overzicht behouden en bent in staat om medewerkers te wijzen op hun eigen verantwoordelijkheid als het gaat om het oplossen van ICT-problemen.

Aanbod

Het gaat om een functie van 33 uur verdeeld over 5 werkdagen (0,81 fte), tijdelijk voor de duur van 1 jaar. Ingangsdatum:  zo spoedig mogelijk.


De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 2.659 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 5).


Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.


Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Het Twents Carmel College verzorgt voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, breed opgezet vmbo onderwijs, havo en vwo (atheneum, gymnasium). Het onderwijs aan circa 5.000 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 560 medewerkers.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmelcollege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555