Directiesecretaresse/managementassistent

Ben jij een innovatieve, proactieve en enthousiaste secretaresse/managementassistent, die houdt van afwisseling en een veranderende omgeving? Wil je jouw kennis en ervaring inzetten voor Scholengroep Carmel Hengelo? Dan maken ze graag kennis met je!


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-10-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Samen met de collega secretaresse/managementassistent ben je verantwoordelijk voor het directiesecretariaat van de Scholengroep Carmel Hengelo. Ook verricht je diverse administratieve en ondersteunende taken voor de afdeling Bedrijfsvoering en Ondersteuning.

Een greep uit het uitgebreide takenpakket:

  • Complex agendabeheer via Outlook;
  • Planning, organisatie, voorbereiding en uitwerking van vergaderingen;
  • Verrichten van secretariële werkzaamheden zoals het voorbereiden en uitwerken van notities en presentaties;
  • Onderhouden van interne en externe contacten;
  • Opzetten en beheren van het digitale archief;
  • Bijdragen aan de ontwikkeling en professionalisering van het directiesecretariaat en de managementondersteuning.

Functievereisten

Je beschikt over een MBO opleiding en hebt een afgeronde opleiding voor directiesecretaresse, managementassistent of een vergelijkbare afgeronde opleiding. Je hebt ruime  werkervaring op het gebied van managementondersteuning, bij voorkeur binnen het onderwijs of een aanverwante non-profitorganisatie. Je bent representatief, ambitieus, flexibel en stressbestending. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en je kunt omgaan met vertrouwelijke informatie.

Daarnaast beschik je over goede  ICT vaardigheden (o.a. Outlook, Word, Excel, Powerpoint, Office 365, Teams)  en kun je anderen hierin ondersteunen. Jij bent de spin in het web en ziet uitdaging in een veranderende werkomgeving.

Aanbod

Het betreft een parttime baan van 0,8 fte, die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. De gewenste startdatum is 1 januari 2022.

Bij deze uitdagende baan hoort een passende beloning. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 2.785 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 6). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Scholengroep Carmel Hengelo is een brede interconfessionele scholengemeenschap voor havo, atheneum, gymnasium en vmbo. Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, C.T. Stork College en Avila College. Binnen de scholengroep werken ongeveer 400 medewerkers voor ruim 4.000 leerlingen.

Je maakt deel uit van het team Bedrijfsvoering en Ondersteuning (B&O) van Scholengroep Carmel Hengelo. Het secretariaat, B&O centraal en  de directie van de Scholengroep Carmel Hengelo zijn gevestigd in de Arcade.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmelcollege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555