Docent AVO / mentor

Wil jij aan de slag als mentor in het praktijkonderwijs? Ben jij die energieke docent, die affiniteit heeft met deze leerlingen en beschik je over uitstekende pedagogische en didactische vaardigheden? Denk jij in onderwijsbehoeften, kansen en mogelijkheden en ben je een echte teamplayer, die het onderwijs continu wil verbeteren? Dan zoeken zij jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-10-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je bent mentor en verzorgt de theorielessen aan jouw eigen klas. Je werkt nauw samen met collega’s van klassen uit hetzelfde leerjaar. Voor elke leerling uit jouw klas stippel jij de individuele leerroute uit. Daarover pleeg je overleg met vakcollega’s, onderwijsondersteuners, ouders en de betreffende leerling. Tevens verzorg je diverse AVO-lessen in andere leerjaren.

Functievereisten

  • Je beschikt over het diploma leraar basisonderwijs en bij voorkeur in het bezit van het diploma Master Education Needs (MEN).
  • Je hebt affiniteit met leerlingen die praktijkonderwijs volgen en vindt het een uitdaging om met deze leerlingen te werken.
  • Je beschikt over uitstekende pedagogische en didactische vaardigheden, bent flexibel en geduldig.
  • Je bent in staat om leerlingen positief te benaderen, weet een positief klassenklimaat te realiseren en een bijdrage te leveren aan een positief schoolklimaat.
  • Je beschikt over een ijzersterk klassenmanagement, waarmee je zorgt dat de leerlingen bij de les zijn én blijven.
  • Je weet om te gaan met, soms, gedragsmoeilijke leerlingen en denkt in onderwijsbehoeften, kansen en mogelijkheden.
  • Je bent een teamplayer, resultaatgericht en hebt gevoel voor humor.
  • Je beschikt daarnaast over voldoende kennis om gebruik te maken van de hedendaagse digitale mogelijkheden.

Aanbod

Het betreft een parttime baan (0,6 - 0,8 fte), tijdelijk ter vervanging van ziekte.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301,- euro per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Het Twents Carmel College is een brede scholengemeenschap voor PrO, lwoo, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Het onderwijs aan bijna 5.000 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 557 medewerkers. Ze werken in vaste teams die ieder de thuisbasis vormen voor ongeveer 25 personeelsleden en 250 leerlingen.

De vestiging Praktijkonderwijs is gehuisvest aan de Leliestraat te Oldenzaal.

Er werken ruim 30 medewerkers die samen het onderwijs verzorgen voor 200 leerlingen. Het onderwijs kenmerkt zich door een breed aanbod van theorie- en praktijkvakken in de onderbouw. In de bovenbouw maken cursussen en de stage een belangrijk deel uit van het lesprogramma. Doel van het praktijkonderwijs is leerlingen toe te leiden naar een plaats op de regionale arbeidsmarkt en voor te bereiden op een zelfstandig functioneren in de samenleving.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmelcollege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555