Docent geschiedenis

Ben jij docent geschiedenis in het eerste- en/of tweedegraads vakgebied? En ben je per direct beschikbaar om het team tijdelijk te ondersteunen? Solliciteer dan direct!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-10-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je geeft lessen geschiedenis aan leerlingen in de bovenbouw van havo en vwo (klas 3 en 4). 

Je past diverse pedagogische en didactische methoden toe om de leerling zelfstandig te ‘leren leren’. Je creëert daarbij een leerklimaat waar leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen en vertrouwen ontwikkelen in het eigen kunnen.  

Dankzij jouw passie voor je vak weet je als geen ander leerlingen te enthousiasmeren en inspireren.?? 


Je ondersteunt tijdelijk onze sectie geschiedenis door het overnemen van lessen, het geven van bijspijkermodules, etc. Je komt te werken in een jong, dynamisch en ervaren team, bestaande uit docenten en onderwijsassistenten. Op de locatie zijn diverse onderwijskundige ontwikkelingen in gang gezet. Kenmerken van het team zijn collegialiteit, samenwerking en een positieve sfeer.

Functievereisten

Je beschikt over een 1e en/of 2e graads onderwijsbevoegdheid voor het vak geschiedenis. Jouw uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden dragen bij aan een actieve houding van de leerlingen. Door jouw pedagogische kwaliteiten en affiniteit met jongeren vind je gemakkelijk aansluiting bij je doelgroep. Je investeert in je relatie met de leerlingen, je bent bekend met het gedachtengoed van de ‘5-rollen van de docent’ en past deze rollen adequaat toe in je lessen. Daarnaast hanteer je activerende werkvormen om de leerlingen op maat te bedienen en het beste uit de leerlingen te halen.

Aanbod

Het betreft een parttime dienstverband (0,6 fte), tijdelijk ter vervanging wegens ziekte. Ingangsdatum: per direct. 

Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro (schaal LB) of maximaal 5.012 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC). 

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Het Twents Carmel College (TCC) verzorgt voor Noordoost Twente een breed aanbod voortgezet onderwijs: praktijkonderwijs, geïntegreerd en breed opgezet vmbo met leerwegondersteunend onderwijs, havo en vwo (atheneum en gymnasium). Het onderwijs aan ruim 5.000 leerlingen wordt gegeven op 6 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 560 medewerkers.

Locatie Lyceumstraat vervult met haar brede bovenbouw een streekfunctie. 160 medewerkers verzorgen er het onderwijs voor ruim 1.600 leerlingen. Het lesaanbod varieert van havo tot en met vwo/vwo

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmelcollege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555