Docent Nederlands

Ben jij een ervaren, tweedegraads docent Nederlands of nog studerend en per september beschikbaar voor een fulltime baan? Wil je aan de slag op locatie Geesinkweg van het Bonhoeffer College in Enschede? Solliciteer dan direct!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-10-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je geeft lessen Nederlands aan leerlingen in de onder- en bovenbouw van vmbo tl-stroom. 

Je maakt gebruik van uitdagende werkvormen en moderne ICT-middelen en je richt je lessen activerend en betekenisvol in.

Functievereisten

Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Nederlands. Je bent enthousiast, een kartrekker en je weet hoe je les moet geven aan leerlingen van het vmbo.  

 

Je bent communicatief vaardig en vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat iedere leerling jouw vakken goed begrijpt en vol zelfvertrouwen in de klas zit. Je bent flexibel, geduldig en in staat om leerlingen positief te benaderen. Je bent resultaatgericht en hebt gevoel voor humor. Door jouw manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor het vak Nederlands. 

Aanbod

Het betreft een tijdelijke, fulltime baan (1,0 fte). Ingangsdatum: 14 september 2021.


De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Dit salaris is conform de CAO VO.

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Dietrich Bonhoeffer zegt: ‘Je bent pas mens als je er voor een ander bent.’ Dat is bij uitstek van toepassing op hun kijk op leerlingen en hun plek in de wereld.

Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmelcollege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555