Docent biologie

Ben jij een bron van kennis op het gebied van biologie? Ben jij naast docent ook een goede coach voor leerlingen? Kom dan het team versterken!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-10-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Je geeft lessen biologie aan leerlingen in de derde klas van het havo/vwo. Alle lessen vallen op de maandag, woensdag en donderdag. Door jouw inspirerende manier van lesgeven en passie voor het vak weet je leerlingen keer op keer te boeien en stimuleer je hen tot optimale prestaties.


Je komt te werken in een jong, dynamisch en ervaren team, bestaande uit docenten en onderwijsassistenten. Op de locatie zijn diverse onderwijskundige ontwikkelingen in gang gezet. Kenmerken van het team zijn collegialiteit, samenwerking en een positieve sfeer.

Functievereisten

Je beschikt minimaal over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak biologie. Je investeert in je relatie met de leerlingen, je bent bekend met het gedachtengoed van de ‘6 rollen van de docent’ en past deze rollen adequaat toe in je lessen. Daarnaast hanteer je activerende werkvormen waarbij je de verantwoordelijkheid en zelfstandigheid van leerlingen stimuleert.


Door jouw pedagogische en didactische kwaliteiten vind je gemakkelijk aansluiting bij de doelgroep en ben je in staat onderwijs op maat te geven door middel van differentiatie. Net als je collega’s ben je betrokken bij het onderwijs en bij de leerling en sta je open voor contact met ouders en je collega’s. Van jou verwachten ze dat je goed om kunt gaan met het geven en ontvangen van feedback.

Aanbod

Het betreft een tijdelijke, parttime functie ter vervanging wegens ziekte, van 0,5 fte. Ingangsdatum: per direct.


Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO-VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Locatie Lyceumstraat vervult met haar brede bovenbouw een streekfunctie. 160 medewerkers verzorgen er het onderwijs voor ruim 1.600 leerlingen. Het lesaanbod varieert van havo tot en met vwo/vwo

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stichting Carmelcollege. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555