Medewerker Begeleide Werkplek

Draag jij als medewerker begeleide werkplek zorg voor het creëren en borgen van een pedagogisch klimaat, waarin leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen? Ga jij de uitdaging aan om passend onderwijs en leerlingbegeleiding te optimaliseren binnen het Avila College en Scholengroep Carmel Hengelo? Dan maakt het Carmel College graag kennis met je!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-9-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

In het kader van Passend Onderwijs lever jij een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het denken en handelen van onze leerlingen. Je benadert en begeleidt leerlingen op een laagdrempelige manier en je verricht onderzoek naar ontwikkelingsproblemen van individuele leerlingen. Hierbij coördineer en monitor je gedragsafspraken. Bij de begeleiding van leerlingen met een specifieke ondersteuningsbehoefte heb je regelmatig overleg met mentoren, docenten, ondersteuningsfunctionarissen en andere disciplines. Ook adviseer je gevraagd en ongevraagd collega’s (mentoren, docenten en directie) over het begeleiden van leerlingen op sociaal pedagogisch gebied en neem je initiatief hierin. Je pleegt regelmatig overleg met collega’s binnen het Avila College en de andere scholen van Scholengroep Carmel Hengelo. Hierbij zoek je naar synergie binnen de groep.

Functievereisten

Je beschikt over relevant hbo-diploma op het gebied van orthopedagogiek. Ook ben je bereid je hierin, waar nodig, verder te scholen. Daarnaast heb je aantoonbare pedagogisch-didactische kennis en vaardigheden, een lerende en flexibele houding en je bent communicatief vaardig met zowel leerlingen, ouders als collega’s. Overige kenmerken die bij jou passen zijn proactief, besluitvaardig, daadkrachtig en consequent.

Aanbod

Het betreft een parttime baan van 0,8 fte, tijdelijk ter vervanging wegens zwangerschapsverlof. Ingangsdatum is 21 september 2021.  

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Afhankelijk van je opleiding ontvang je een salaris van maximaal 3.916 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 9)  . 
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.  

Het Avila College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.


Bedrijfsprofiel Stichting Carmelcollege

Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden: Lyceum de Grundel, Het Twickel College Hengelo, het Twickel College Borne, Het Twickel College Delden, Avila College en C.T. Stork College. Binnen de scholengroep werken circa 400 medewerkers voor een kleine 4.000 leerlingen. Het Carmel College biedt onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het stichting Carmel College. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Drienerparkweg 16,
7552 EB, Hengelo (OV)
074 - 2455 555