Stagiair(e) HBO Beschermingsbewind

Vanaf september 2023 heeft Stadsbank Oost Nederland voor de periode van minimaal 6 maanden ruimte voor een stagiair(e) bij de afdeling beschermingsbewind, die voor 28 tot 36 uur per week bij hun aan de slag gaat. Als stagiair(e) bij beschermingsbewind ondersteun je hun bewindvoerders. Je krijgt de kans om je professioneel te ontwikkelen en ervaring op te doen in het werkveld.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

 • Je zorgt voor een juiste, tijdige en kwalitatieve uitvoering van diverse administratieve werkzaamheden; denk hierbij aan dossier controle, betalingen, schulden inventariseren en verwerken, aanvragen bijzondere bijstand en – of kwijtschelding indienen. Je gaat de beslagvrije voet berekenen wanneer er beslag is gelegd op het inkomen en je rapporteert contacten met derden.
 • Gedurende je werkdag heb je vanuit een ondersteunende rol contact met verschillende instanties, klanten en collega’s.
 • Je mag mee kijken met diverse afspraken, zowel intern als extern. Denk hierbij aan een zitting bij de Rechtbank bijwonen, een voortgangsgesprek met een klant of een MDO.
 • Je wordt gekoppeld aan een begeleider die jouw wegwijs maakt en jouw eerste aanspreekpunt is.

Functievereisten

 • Je volgt een relevante HBO opleiding zoals bijvoorbeeld Sociaal juridische dienstverlening, Rechten of Management, economie en recht.
 • Je beschikt over basiskennis op juridisch en financieel gebied.
 • Je neemt je verantwoordelijkheid voor jouw werkzaamheden en zowel zelfstandig werken als werken in teamverband gaan jou goed af.
 • Jouw sociale vaardigheden, mondeling en schriftelijk, zijn uitstekend.
 • Met jouw zakelijke houding schakel jij moeiteloos tussen de variërende werkzaamheden en contacten.
 • Werken met geautomatiseerde systemen vind je leuk! Inclusief de daarbij behorende optimalisaties om je werk efficiënter en effectiever te maken.

Aanbod

 • Een zeer interessante stageplek met een vergoeding en professionele begeleiding, waarbij je de mogelijkheid krijgt om mee te werken binnen onze afdeling beschermingsbewind.
 • Een informele, platte organisatie met een goede werksfeer, waarin je ruimte krijgt om jouw capaciteiten optimaal te benutten en je verder te ontwikkelen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Stadsbank Oost Nederland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Spelbergsweg 35
7512DX ENSCHEDE
088-766 3666