Junior Engineer

Ben jij een ambitieuze Young Professional die interesse heeft in de ondergrondse infra en graag wil bijdragen aan de energietransitie? Dan is de functie van Junior Engineer bij Siers Groep wellicht iets voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
14-6-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Junior Engineer speel je een belangrijke rol in innovatieve projecten gericht op energieoplossingen voor de ondergrondse infrastructuur, zoals het verzwaren van het elektra-distributienetwerk, de aanleg van stadsverwarming als alternatieve warmtebron en het aansluiten van zonne- en windparken. Bij deze projecten krijg je de kans om jouw team van begin tot eind te ondersteunen bij de uitvoering. Je draagt bij aan het ontwerpen, optimaliseren en beheren van de energieoplossingen volgens de geldende normen en richtlijnen. Bovendien help je je team bij het analyseren van gegevens, het identificeren van trends en ontwikkelingen en de administratieve oplevering en/of revisie van gegevens van de projecten in de systemen.


Je komt in een gedreven team van jonge én ervaren professionals te werken, die hun kennis en expertise graag met jou delen. Bij Siers vinden we het namelijk belangrijk dat jij als Young Professional kan groeien en ontwikkelen.

Functievereisten

We vinden het belangrijk dat je gemotiveerd bent om de wereld van de ondergrondse infra te leren kennen. Je vind het leuk om informatie en problemen te analyseren en samen te werken met collega's en klanten om tot de beste oplossingen te komen. Of je nu op detailniveau de technische oplossingen kan onderzoeken of juist het vermogen hebt om het grote geheel te overzien bij lange en complexe trajecten met vele betrokkenen, wij zijn opzoek naar jou!


Daarnaast heb/ben je:

 • Een minimaal afgeronde (technische) HBO- opleiding. Twijfel je of je de juiste opleiding hebt? Solliciteren kan altijd;
 • Goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;
 • Proactief en leergierig;
 • Een resultaatgerichte instelling en werk je nauwkeurig;
 • Rijbewijs B.

Aanbod

Wij bieden je een afwisselende baan bij een informele en familiaire organisatie die volop in beweging is. Je kunt aan de slag voor minimaal 32 uur en maximaal 40 uur per week met de optie om een deel van de werkzaamheden thuis te doen.


Daarnaast krijg je:

 • Op fulltime basis 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen, 8% vakantiegeld en een goed pensioen;
 • Een jaarcontract, met uitzicht op een vast contract;
 • Wanneer Siers winst maakt deel jij hierin mee d.m.v. een winstdelingsregeling;
 • Alles om je werk goed uit te kunnen voeren, denk hierbij o.a. aan een laptop en telefoon;
 • Veel vrijheid en zelfstandigheid bij het uitvoeren van je werkzaamheden;
 • Een jong, gezellig en vakkundig team waar jij onderdeel van wordt;
 • Goede en familiare sfeer bij een familiebedrijf waarin de mens centraal staat. We werken hier met zijn allen hard, maar overwerken is niet de standaard. Een gezonde werk-privé balans staat bij ons altijd voorop;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van de relevante kennis en ervaring die jij meeneemt.

Bedrijfsprofiel Siers Groep

Al sinds 1964 is Siers een stabiele en gezonde aannemer in de ondergrondse infra. Ooit uit ondernemerschap en trots gestart op zolder met een saldo van 1.000 gulden en 3 medewerkers. Anno 2022 uitgegroeid tot een bedrijf met een jaarlijkse omzet van 200 miljoen euro en ruim 700 eigen medewerkers. De Siers Groep is vooruitstrevend in alle aspecten van de ondergrondse infra, waardoor doorgroei binnen de gehele organisatie wordt gestimuleerd.


In de functie van Junior Engineer kom je bij Siers Infraconsult B.V. op de afdeling Engineering te werken. We zijn een afdeling van ongeveer 50 enthousiaste collega’s verdeeld over 5 teams. Bij Siers Infraconsult doen we veel verschillende projecten voor grote netbeheerders door heel Nederland. Denk hierbij onder andere aan engineering, werkvoorbereiding en het in de praktijk brengen van innovatieve oplossingen, zoals Augmented Reality, werken in GIS systemen en de inzet van Artificial Intelligence.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Siers Groep. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Schuttersveldstraat 10
7575 BR OLDENZAAL
0541 - 572 222