Design Engineers

SES International zoekt Design Engineers

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
9-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Wij zoeken aanpakkers met ambitie, een technisch talent met goede communicatieve vaardigheden. Producten worden verkocht, bedacht, ontworpen en geproduceerd. Als Design Engineer maak jij project specifieke ontwerpen en tekeningen op basis van de door de klant aangeleverde specificaties. Het team waar jij komt te werken bestaat uit variƫrende ervaringsjaren. Wil jij je blijven ontwikkelen? Dat kan ook, sterker nog dat is een van de doelen!

Functievereisten

  • Opleidings niveau: MBO+/HBO

Aanbod

  • Beginnen vanaf 24-3-2021
  • Werkgebied: Delden met klanten wereldwijd
  • Aantal uren per week: 40 uur p/w

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van SES International. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Sluisstraat 12
7491GA DELDEN
088 103 0400