Bijbaan in de Thuiszorg voor student Verpleegkunde / Verzorgende IG

Ben jij (minimaal) derde of vierdejaars student verzorgende IG of verpleegkunde wil jij gedurende je opleiding in de praktijk alvast ervaring opdoen? Sensire biedt je een werkplek bij een wijkteam met enthousiaste collega's waar je alle ruimte krijgt je te ontwikkelen. Lijkt het jou wat om onze klanten in zorg in hun thuissituatie te ondersteunen? Jij leert en kent hun verhaal, hun persoonlijke wensen en voorkeuren, en daar stem je je werk op af. Dat maakt het werk 'Samen en Persoonlijk'.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-5-2023
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als student verricht je de volgende zorgtaken zelfstandig:

 • Ondersteuning bij de ADL (wassen, aan en uitkleden, toiletgang);
 • Aan- / uittrekken van steunkousen;
 • Medicatie aangeven, aftekenen en uitzetten;
 • Insuline spuiten, intramusculair, subcutaan, fraxiparine spuiten;
 • Eenvoudige wondzorg;
 • Complexe wondzorg;
 • Stoma-zorg;
 • Sonde-voeding.


Alle zorghandelingen die je gaat uitvoeren heb je al tijdens de praktijk lessen en/of stages uitgevoerd en deze zijn met een voldoende beoordeeld. Afhankelijk van je studie en opleidingsjaar, zullen wij je inzetten voor de voorkomende werkzaamheden, die jij mag uitvoeren.

Functievereisten

Wij zoeken een collega voor de flexibele schil rondom het basisteam in de wijkzorg. Je helpt het team uit de brand, als deze er niet uitkomt met het opvullen van diensten of als een collega uitvalt of vrij wil. Daarom ben jij flexibel inzetbaar (ook in de vakantieperiodes). Wil je op termijn doorgroeien naar het basisteam, dan bespreken we graag persoonlijk met jou daartoe de mogelijkheden.


Je komt in aanmerking indien je de opleiding verpleegkunde (derde- of vierdejaars mbo of hbo) of verzorgende IG (derdejaars) volgt. En daarnaast:

 • Heb je minimaal één stage-ervaring in de ouderenzorg, bij voorkeur in de thuiszorg;
 • Je (een deel van) bovengenoemde handelingen zelfstandig kunt uitvoeren;
 • Je een Verklaring Omtrent Gedrag kunt overhandigen;
 • Je heb de beschikking over een auto, brommer/scooter om klanten in het buitengebied te bereiken (soms is een fiets toereikend, vermeld dit vooral in je sollicitatie)


Je bent een enthousiaste collega en klanten worden graag door jou geholpen, omdat jij voor hun het verschil maakt. Je hebt oog voor hun persoonlijke situatie en weet de zorg af te stemmen op de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoner. Je kunt zelfstandig werken, maar schroomt niet om hulp te vragen als je er even niet uitkomt. Vroeg je bed uit of keer een extra dienst werken vind je prima, omdat je flexibel bent en graag je handen uit de mouwen steekt voor onze klanten.

Aanbod

Je krijgt bij aanvang een tijdelijk oproepcontract voor de duur van 7 maanden of 1 jaar. Hierdoor kun jij zelf je tijden indelen en valt dit goed te combineren met jouw stage en/of opleiding. Wil je graag langere diensten werken, dat kan! Het salaris is conform de CAO VVT. Dat zegt je wellicht (nog) niet zo veel, vrij vertaalt komt dit neer op minimaal €13,67 euro bruto per uur. De exacte hoogte wordt bepaalt aan de hand van jouw opleiding, opleidingsjaar en de medische handelingen die je mag uitvoeren.

Bedrijfsprofiel Sensire

Je komt te werken in een wijkteam, die meestal opereert binnen een kerkdorp of een deel van een gemeente. Samen met de wijkverpleegkundige, verpleegkundigen en verzorgenden (ig) en helpenden (plus) lever je de gevraagde zorg.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Sensire. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

J.W. Hagemanstraat 48
7151AH EIBERGEN
0900 8856