Servicemonteur

De vraag naar onze vakmensen blijft groeien. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven servicemonteur. Bij STS is dit een belangrijke functie; voor veel klanten ben jij namelijk het gezicht van ons bedrijf.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-9-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Als servicemonteur word je ingezet in onze technische buitendienst. Dit betekent dat je het grootste deel van je werkzaamheden op locatie uitvoert bij de klant. Hierin krijg je veel vrijheid en dat brengt ook verantwoordelijkheid met zich mee. Als servicemonteur bij STS bedenk je samen met de klant een oplossing die je vervolgens zelf realiseert.


In sommige situaties doe je dit zelfstandig, maar meestal met een team. Uiteraard zijn er ook veel projecten die zijn uitgewerkt door onze projectleiders en engineers. In dat geval werk je volgens tekeningen en de bijbehorende planning.


Een servicemonteur bij STS is een allrounder. Je kunt sleutelen, storingen zoeken en verhelpen, reparaties uitvoeren, onderhoud plegen aan machines, montageklussen uitvoeren, machines in- en afstellen en misschien nog wel meer!

Bedrijfsprofiel Schipper Techniek

STS is onderdeel van Schipper Techniek. De monteurs en engineers leveren een full service dienstenpakket voor de Twentse techniek en industrie. STS focust zich op het volgende dienstenpakket:


  • Industrieel onderhoud
  • Machinebouw
  • Procestechnologie
  • Verspaning
  • IndustriĆ«le Automatisering
  • Pomptechniek

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Schipper Techniek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Bedrijvenpark Twente 290
7602 KK ALMELO