Traineeship Fast Forward

Bijna je hbo- of wo-diploma op zak of maximaal twee jaar gewerkt na jouw studie? Kies voor een traineeship bij Fast Forward waarin werk en ontwikkeling gecombineerd worden. Een traineeship met impact!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
16-4-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
12-7-2024
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Hoe ziet jouw traineeship bij Fast Forward eruit?

Fast Forward is een traineeship waarin je binnen twee jaar werkervaring opdoet bij twee of drie organisaties in verschillende functies. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste match! Denk bijvoorbeeld aan projectmanagement bij een trainingsbureau, HR bij een productiebedrijf, marketing bij een startup of accountmanagement bij een internationale organisatie. Daarnaast volg je een inspirerend ontwikkelprogramma met masterclasses op het gebied van personal branding, leiderschap, ondernemend gedrag, communicatie, timemanagement, innovatie, LEAN, artificial intelligence en intervisie. Dit volg je samen met zo’n vijftien mede-trainees. Bij de start van het traineeprogramma krijg je een coach die je begeleidt bij het realiseren van jouw persoonlijke doelen. De combinatie van werken, ontwikkelen en coaching vormt een unieke kans voor jou om je carrière mee te starten. Kortom: met Fast Forward kies je voor een traineeship met impact!

Functievereisten

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, alle studies zijn welkom!
 • Maximaal twee jaar werkervaring
 • Twee jaar commitment tijdens het Fast Forward traineeship
 • Je bent bereid je breed te oriënteren in functies bij mooie organisaties in Oost-Nederland
 • Je bent op zoek naar verbinding en wilt je zelfbewustzijn vergroten
 • Nieuwsgierigheid, enthousiasme en gedrevenheid; jij staat aan het roer van jouw ontwikkeling!

Aanbod

 • Arbeidsvoorwaarden conform de regelingen binnen de organisaties waar je werkt, met minimum salarisadviezen vanuit Fast Forward
 • 26 masterclasses per jaar op persoonlijk en zakelijk vlak van experts uit het werkveld
 • De kans om te ontdekken wie je bent, wat je talenten zijn en in welk type functie en organisatie jij het beste tot jouw recht komt
 • Een coach die jou begeleidt bij jouw tweejarige traineeship
 • Toegang tot een groot netwerk en deelname aan toffe events

Bedrijfsprofiel Saxion

Fast Forward is onderdeel van Saxion Centrum voor Ondernemerschap. We leggen de connectie tussen onderwijs, onderzoek en het bedrijfsleven. Binnen Fast Forward hebben we met 1350 plaatsingen bij 600 bedrijven in bijna 25 jaar tijd ruime ervaring en een uitgebreid netwerk. We zijn actief in en rondom Enschede, Deventer en Apeldoorn. Ons doel? Talent aantrekken én behouden voor de regio! En we zijn uniek, want Saxion is de enige hogeschool in Nederland die een traineeship in deze vorm aanbiedt. We werken met een team van zes collega’s met passie om young professionals een unieke start van hun loopbaan te geven! Kies jij voor een uitdagende start van je carrière?

Solliciteren

Solliciteren kan via de website van het Fast Forward traineeship! Ga naar saxion.nl/fastforward, druk op de button “Ja, ik meld me aan als trainee!” en solliciteer.


Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

M.H. Tromplaan 28
7513 AB ENSCHEDE
7513 AB Enschede
+31 (0)88 019 8888