Planner

Ben jij de spin in het web, die de onderwijsplanning van Saxion naar een hoger plan kan tillen? Vind jij het leuk om als planner, de coördinerende rol op je te nemen en voer jij graag alle planningswerkzaamheden uit om een actuele planning voor de studenten beschikbaar te hebben? Ben jij iemand die het leuk vindt om dagelijks planningswijzigingen te verwerken en docenten en studenten daar tijdig over te informeren? Dan is deze afwisselende functie als Planner misschien wel iets voor jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-7-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
21-8-2022
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Bij Saxion ga je:


 • een belangrijke rol vervullen in het realiseren van de studentbeloften van Saxion;
 • een centrale rol vervullen op het gebied van inzetplanning en roostering binnen het resultaatgebied Gegevensbeheer & Planning;
 • met behulp van het programma Xedule voorzien in de les- en toetsroosters voor studenten van één of meerdere academies;
 • door nauw samen te werken met collega’s, de onderwijsplanning van Saxion naar een hoger plan tillen;
 • vanuit het principe Continu Verbeteren knelpunten signaleren;
 • frequent overleg voeren met teamleiders en de onderwijsteams.

Functievereisten

Ben je:


 • iemand die graag een uitdaging aangaat;
 • iemand die regie kan voeren op het onderwijsplanningsproces;
 • iemand met overtuigingskracht en uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • iemand die kan omgaan met verschillende belangen, maar ook keuzes durft te maken;
 • een accurate, klantgerichte planner en analytisch ingesteld;
 • in staat om onder druk goede kwaliteit te leveren;
 • een puzzelaar in hart en nieren?


Heb je:


 • nauwkeurige organisatie-skills, om ervoor te zorgen dat onze opleidingen en examens succesvol verlopen;
 • een HBO werk- en denkniveau;
 • kennis van computerprogramma's waaronder Excel en bij voorkeur Xedule (roosterprogramma van Saxion);
 • affiniteit met het onderwijs;
 • goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur in het Engels?


Dan is dit de functie voor jou!

Aanbod

Wij bieden een boeiende functie waarin je zelfstandig te werk gaat in een maatschappelijk relevante en dynamische organisatie. Er is volop ruimte voor initiatieven en ontwikkeling. Je krijgt een tijdelijke aanstelling als medewerker Planning & Roostering 1. De functie is eerst voor de duur van een jaar met een optie op verlenging. Je salaris is, afhankelijk van je kennis en ervaring, maximaal € 3.691,27 (schaal 8 - cao-hbo) bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8%, mogelijkheden voor een ruim aantal vakantiedagen en uitstekende faciliteiten om thuis te werken. Ook heb je de mogelijkheid om jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te blijven ontwikkelen door het volgen van interne en/of externe trainingen of opleidingen. Saxion streeft naar diversiteit in de samenstelling van haar medewerkersteams.  

Bedrijfsprofiel Saxion

Jouw nieuwe werkomgeving

Bij Saxion verkennen we toekomstige ontwikkelingen, kijken we over grenzen en vakgebieden heen en jagen we innovatie aan. Zo dragen we samen bij aan een slimme, veilige en duurzame wereld. Wij stellen onszelf de vraag wat technologische innovaties kunnen betekenen en bijdragen aan de mens, de samenleving en onze aarde. We leren onze studenten om met een brede blik naar maatschappelijke vraagstukken te kijken en hiervoor praktische oplossingen te bedenken. Hier horen enthousiaste medewerkers bij die mee durven te bewegen met de veranderende wereld. Je werkt aan toekomstgericht en inspirerend onderwijs en onderzoek: werk dat ertoe doet. Met jouw ondernemende houding en deskundigheid lever je een waardevolle bijdrage aan onze hogeschool en de professionals van morgen.


Bij Saxion voel je je thuis

Je komt terecht in een open organisatie met en voor talent. We helpen elkaar, delen kennis en blijven ons onderwijs, onderzoek en onze organisatie continu verbeteren. Bij Saxion werk je op locatie en vanuit huis. Hybride werken is bij ons goed geregeld. We dagen je uit en bieden veel mogelijkheden om je werk/privé-balans goed in te delen, zodat je lekker in je vel zit. Als je kiest voor Saxion, krijg je een veelzijdige baan in een organisatie waar je je welkom voelt en jezelf kunt zijn. We bieden veel ruimte voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons ben je altijd in beweging op een manier die bij je past. We hebben goede faciliteiten voor loopbaanontwikkeling, zodat je breed inzetbaar bent.


Business Support Organisatie

De Business Support Organisatie (BSO) van Saxion ondersteunt en adviseert de collega’s die het onderwijs en onderzoek mogelijk maken om te komen tot nieuwe, verrassende oplossingen en om antwoord te geven op de vragen van morgen. Bij Saxion bereiden we studenten namelijk voor op de toekomst: ‘Get Ready for a Smart World’. Wij zijn de verandermotor van Saxion en vormen het fundament dat Saxion ondersteunt en helpt haar mooie ambities en uitdagingen te realiseren. Dit doen we met afdelingen op het gebied van administraties, ICT, professioneel project- en ketenmanagement, roosterzaken en de bibliotheek.

Onderwijsplanning is onderdeel van de Business Support Organisatie (BSO) en samen met het Toetsbureau vormen we de afdeling Onderwijsplanning & Toetsing. Wij zijn verantwoordelijk voor de planning van alle les- en toetsroosters voor de studenten van Saxion. Wij werken samen met de diverse academies om aan de studentbeloften invulling te geven. We hanteren de LEAN-methodiek om continu te verbeteren en daarmee onze dienstverlening verder te professionaliseren.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Saxion. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Ko Wierenga
M.H. Tromplaan 28
7513 AB Enschede
+31 (0)88 019 8888