Stagiair HR bij SamenTwente

SamenTwente is op zoek naar een Stagiair HR bij SamenTwente. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Waarom stage bij ons 

Het interessante van onze organisatie is dat je aan de slag gaat voor verschillende organisatieonderdelen, elk met hun eigen dynamiek en hun eigen uitdagingen. Er speelt veel, en je kan aan de slag met allerlei vraagstukken.  


Er staan veel onderwerpen bij HR op de agenda. 


Enkele thema’s waarin jij je kan ontwikkelen en waarin je kan ondersteunen, zijn recruitment, instroom, doorstroom en uitstroom, inzet uitzendkrachten, leiderschaps-ontwikkeling, vernieuwen gesprekscyclus, ons nieuwe onboarding programma, functiewaarderingssysteem HR21. Mogelijkheden genoeg dus!  


Het doel van de stage is dat jij veel gaat leren en ontdekken. Als stagiair draai je volledig mee in onze dagelijkse werkzaamheden.  


Maar wij vinden het ook belangrijk dat jij zelf aangeeft welke HR-onderwerpen jouw interesse hebben, zodat we hier tijdens jouw stage aandacht aan kunnen geven. 

Functievereisten

  • Jij bent HRM student, en bent bezig met je 3e of 4e jaar.  
  • Microsoft Office 365 kent geen geheimen voor je. 
  • Je bent nieuwsgierig.   
  • Je kunt omgaan met vertrouwelijke informatie. 
  • Breng je een goed gevoel voor humor mee? Perfect!  

Aanbod

Wil jij alles uit je stage halen? Dat kan bij ons zeker!  

Je krijgt als stagiair bij SamenTwente voldoende kansen, taken en verantwoordelijkheden, die jij later met trots aan je cv kunt toevoegen. Frisse ideeën worden bij ons gewaardeerd! 


Verder krijg je 

  • Een stageplaats vanaf september 2024, met natuurlijk een passende stagevergoeding.   
  • De kans om jezelf te ontwikkelen in het HR-vak. 
  • Ruimte en begeleiding om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling. 
  • Een laptop en mobiele telefoon in bruikleen.  
  • Je komt te werken in ons Twentehuis in Enschede, dat op loopafstand ligt van het Centraal Station en Hogeschool Saxion. 

Bedrijfsprofiel SamenTwente

Wij zijn SamenTwente! SamenTwente is de overkoepelende organisatie van 3 professionele uitvoeringsorganisaties: de Gemeentelijke Gezondheidsdienst Twente (GGD Twente), Veilig Thuis Twente (VTT) en de Organisatie voor Zorg en Jeugdhulp in Twente (OZJT). 


Elk van de 3 organisaties heeft binnen het verband van SamenTwente haar eigen positie, identiteit en herkenbaarheid. Zowel Kennispunt Twente, Samen14 en Twentse Koers zijn als gast in onze organisatie ondergebracht. 


Bij ons heb je dus verschillende organisaties onder één dak. Je hebt dus de mogelijkheid om in diverse ‘keukens’ mee te kijken Hoe mooi is dat!  


SamenTwente zet zich in voor een gezond, veilig en vitaal Twente. Mooi en veelzijdig werk. Doe jij mee? 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van SamenTwente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Nijverheidstraat 30
7511 JM ENSCHEDE
053 - 4876 543