System Engineer

Werken bij Romias is werken bij een groeiend hightech bedrijf in Enter. Romias is ter uitbreiding van het team op zoek naar een proactieve System Engineer met passie voor robotica. Ben jij dat? Dan is Romias op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
4-11-2020
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als System Engineer ben je binnen de organisatie verantwoordelijk voor het gehele technische traject en het kwaliteitsproces rondom de SDV's (Self Driving Vehicles). Je voert o.a. samen met je collega System Engineer en je collega's van de sales de adviesgesprekken met de klant, maakt technische ontwerpen van de automatisering, installeert de voertuigen op locatie, maakt de koppelingen met de machines, tablets en/of ander randapparatuur, en verzorgt de project specifieke documentatie voor intern en extern gebruik. Daarnaast geef je support op dit gebied bij bestaande klanten. Ook heb je contact met collega's bij Clearpath Robotics in Canada over o.a. system updates en het testen van nieuwe product features. Je volgt de ontwikkelingen op het gebied van robottechnologie op de voet en vertaalt deze naar onze producten.


Functievereisten

Wie zoeken we?

  • Je beschikt over een afgeronde technische HBO+ opleiding.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring, maar in ieder geval veel affiniteit met software, system engineering en robotica.
  • Je hebt een proactieve werkhouding, bent accuraat en kritisch.
  • Je bent flexibel en hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je brengt positieve energie mee en hebt een collegiale instelling.

Aanbod

Werken bij Romias betekent dat je onderdeel bent van een gevestigd maar ook groeiend innovatief bedrijf in een dynamische werkomgeving.

  • Een uitdagende functie met niet alleen een hoge mate van verantwoordelijkheid, maar ook ruimte voor eigen initiatief.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden zowel binnen als buiten je eigen vakgebied.
  • Een prima marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Werken in een enthousiast en gedreven team binnen een prettige informele werksfeer, op een makkelijk te bereiken locatie in Enter.

Bedrijfsprofiel Romias

Romias Robotics is al ruim 14 jaar dé specialist op het gebied van industriële automatisering c.q. robotisering. Wij realiseren totaaloplossingen op het gebied van robotautomatisering en automatiseringen van de interne logistiek. Sinds 2016 zijn wij tevens distributeur en integrator van de innovatieve zelfrijdende voertuigen van OTTO Motors, onderdeel van het Canadese Clearpath Robotics. OTTO Motors ontwerpt en vervaardigt zelfrijdende voertuigen voor de industrie, met het uiteindelijke doel het productieproces zoveel mogelijk mens-onafhankelijk te maken. Met deze stap betrekken wij ook het logistieke proces in onze automatiseringsprojecten binnen de maakindustrie.


Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Romias. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Fleuweweg 12B
7468 AG Enter (Ov)
0547 - 388 599