Zelfstandig winkel medewerker Zuivelhoeve Losser (20 uur)

Lijkt het jou fantastisch om in een heerlijke delicatessenzaak te werken en steek je graag de handen uit de mouwen? Voor de winkel van Roerink Food Family in Losser zijn ze op zoek naar een enthousiaste collega die hun team komt versterken voor +/- 20 uur in de week.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Word jij het gezicht van onze Zuivelhoeve winkel in Losser en wil je alles weten en leren over onze heerlijke kazen en noten? Dan maken wij graag kennis met jou! Donderdag en zaterdag zijn je vaste werkdagen en de overige uren zijn in overleg, er zijn verschillende mogelijkheden die we graag samen met jou bespreken. 


De baan

Jij weet met enthousiasme en vakkennis de klanten op de juiste manier te helpen. Je zorgt ervoor dat de winkel er elke dag weer netjes uitziet zodat de klanten graag in de winkel komen.

Functievereisten

Jij bent iemand die er van geniet om klanten te helpen en vakkundig te adviseren. Je bent leergierig en wilt je graag verdiepen in de producten die je verkoopt. Met jouw enthousiasme en inzet ben je echt een aanwinst voor het team. Je hebt oog voor detail, een goed gevoel voor commercie en werkervaring met voorkeur in een (food)winkel.

Bedrijfsprofiel Roerink Food Family

Zuivelhoeve is een ambitieuze en groeiende franchise organisatie met ruim 85 winkels, allen gerund door ondernemers met een passie voor het vak. In onze Zuivelhoeve winkels wordt, naast onze eigen Zuivelhoeve producten, een uitgebreid assortiment gevoerd van Hollandse- en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten. Ons motto is: “Als je weet wat je eet, proef je meer!”


Roerink Food Family

De succesvolle foodbedrijven Zuivelhoeve Vers, Zuivelhoeve Winkelbedrijven, De Dessert Meesters en De IJsnerds behoren tot de Roerink Food Family, een hecht en ambitieus familiebedrijf. Alle bedrijven produceren of leveren kwalitatief hoogwaardige en innovatieve producten, zowel voor de retail- als de institutionele markt in binnen- en buitenland.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Roerink Food Family. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bruninksweg 5 a
7554RW HENGELO
+31 (0)74 2424907