Leraar in opleiding

ROC van Twente helpt je graag ontdekken dat lesgeven in het mbo ontzettend leuk en uitdagend is. Zij hebben plaatsen beschikbaar voor studenten aan de lerarenopleiding, richting: Economie, Engels, Nederlands, Wiskunde, Duits.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-3-2024
Aantal uur
20
Vervaldatum
19-7-2024
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Docent worden leer je in de praktijk. En het beste op een plek met betrokken begeleiders, toegankelijke collega’s en continue aandacht voor je ontwikkeling. Jij loopt je eindstage bij een geaccrediteerde opleidingsschool. Ook bieden we een speciaal trainingsprogramma voor startende docenten en lio-ers aan. Op die manier bereiden we je zo goed mogelijk voor op je toekomstige vak.


We helpen je graag ontdekken dat lesgeven in het mbo ontzettend leuk en uitdagend is.

Functievereisten

  • Je bent een vierdejaars hbo-student aan een lerarenopleiding voor een van bovenstaande onderwijsbevoegdheden.
  • Je bent nieuwsgierig naar de doelgroep.
  • Je kunt gedrag van studenten bespreekbaar maken.
  • Je kunt (deels) zelfstandig lesgeven.

Aanbod

  • LIO stagiairs worden conform onze CAO beloond, dat betekent dat je de helft verdient van een aanvangssalaris voor een docent.
  • Voorafgaand aan je indiensttreding moet je een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunnen overleggen.

Bedrijfsprofiel ROC van Twente

Bij ROC van Twente draait alles om onderwijs. Daar zijn we voor, dat is ons bestaansrecht. Om goed onderwijs te kunnen geven, is ons onderwijs kleinschalig georganiseerd vanuit negen colleges, met elk een eigen sfeer. We noemen dat: ‘Flexibel binnen groot’. Onze studenten en deelnemers hebben voornamelijk te maken met het team dat zijn of haar opleiding verzorgt. Al deze onderwijsteams hebben een eigen teammanager en zijn onderdeel van een college. Daarnaast kent ons ROC een ondersteuningsstructuur die bestaat uit zes ondersteunende diensten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van ROC van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Gieterij 200
7553 TV Hengelo
088 - 178 48 88