Functioneel beheerder

ROC van Twente is op zoek naar een functioneel beheerder.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-10-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Functioneel Beheerder ben je lid van het Team Bedrijfsvoering Studentenadministratie. Binnen dit teamverband ben je verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van informatiesystemen op het gebied van de studentenadministratie. Deze administratie betreft onder meer de aanmelding, inschrijving en uitschrijving van studenten, presentieregistratie, resultaatbeheer en diplomering. Je zorgt voor de juiste afstemming van de informatiesystemen op de betreffende administratieve processen, inspelend op de behoeften uit het onderwijs en de relevante wettelijke kaders. Daarnaast heb je een adviserende rol op het gebied van systemen en functionaliteiten. Ook participeer je in interne projecten en externe samenwerkingsverbanden met andere ROC’s. Bovendien streef je naar een goede dienstverlening van het Team en naar verbeteringen in de interne processen.

Functievereisten

Kom je bij ons werken, dan vragen wij van jou:


 • een relevante, afgeronde mbo+- of hbo-opleiding op het gebied van ICT
 • procesmatig denken en dit kunnen vertalen naar functionaliteiten
 • pro-activiteit, vragen en doorvragen en meedenken met de klant
 • assertiviteit, eigen mening durven ventileren en klantgericht handelen
 • brede inzetbaarheid binnen het team en projecten
 • goede sociale - en communicatieve vaardigheden
 • bij voorkeur kennis van Oracle Campus Solutions (Peoplesoft)
 • digitale vaardigheden (waaronder Office365)

Aanbod

Informatie over de arbeidsvoorwaarden:


salaris: schaal 9 maximaal €3979 bruto per maand bij een werkweek van 36,86 uur

dienstverband: bepaalde tijd van 1 december 2021 tot 23 december 2022 (bij goed functioneren en wanneer er voldoende formatieruimte is)

je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33% en je krijgt volop kans voor je eigen ontwikkeling door ons uitgebreide interne opleidingsaanbod en online leerplatform GoodHabitz

bij indiensttreding zal je worden gevraagd een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen

Bedrijfsprofiel ROC van Twente

Werken bij een van de diensten 


Bij ROC van Twente draait alles om onderwijs. Daar zijn we voor, dat is ons bestaansrecht. Om dat onderwijs en de mensen die dat onderwijs verzorgen zo goed mogelijk bij te staan en hun werk mogelijk te maken, kent ons ROC een ondersteuningsstructuur die bestaat uit zes ondersteunende 'Diensten', elk onder leiding van een 'directeur'. De ondersteuning is met name georganiseerd op het niveau van de locaties en van de (MBO) Colleges. Er zijn zes diensten: 

 • Communicatie & Marketing; 
 • Educatieve Technologie & ICT; 
 • Huisvesting & Facilitaire Zaken; 
 • Financiën, Studentenadministratie & Control; 
 • Onderwijs & Kwaliteitszorg; 
 • Human Resources. 


Al deze stafdiensten zijn gevestigd op onze hoofdlocatie aan de Gieterij in Hengelo en worden aangestuurd door een dienstdirecteur onder leiding van het College van Bestuur. 


Financiën, Studentenadministratie & Control 

De dienst Financiën, Studentenadministratie & Control is verantwoordelijk voor zaken op financieel, economisch en administratief gebied en de control daarvan bij alle organisatie-eenheden. Ook het controleren van de studentendossiers behoort tot de taken van deze dienst.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het ROC van Twente. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Gieterij 200
7553 VZ HENGELO
074 - 852 5000