Robotics Engineer

Als Robotics Engineer bij RIWO ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van verschillende robotische systemen. Dit zijn met name pick-and-place systemen in de agrarische sector, bijv. een appelplukrobot of een perensorteerlijn. Jouw uitdaging is het presenteren van deze natuurproducten aan het visionsysteem en deze vervolgens manipuleren met een robot of cobot in een dynamische, ongestructureerde omgeving.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Jouw missie

Als Robotics Engineer draag je zorg voor de vertaling van innovatieve concepten naar een proof of concept binnen de industriële machine- of procesbesturing. Dit houdt voor deze functie in dat je het idee ontwikkelt tot en met TLR 7. Deze concepten maken gebruik van technieken binnen het domein van robotica, navigatie, vision en AI. Jij bent dan ook goed op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen binnen dit domein.


De functie

De afdeling R&D bestaat uit een multidisciplinair team van System Engineers, Productmanagers en Projectleiders. Dit team houdt zich bezig met de onderzoek en ontwikkeling van de verschillende producten die RIWO aanbiedt en helpt bij het oplossen van verschillende vraagstukken. Tevens houd jij je bezig met het vastleggen van de productspecificaties, het verkrijgen en borgen van functionele eisen en het documenteren van keuzes en oplossingen.

Functievereisten

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting van Mechatronica, (Technische) Informatica, Robotica of soortgelijk;
  • Kennis van verschillende programmeertalen (onder andere Python, C++);
  • Ervaring met Linux en ROS2.

Aanbod

  • Op basis van ons ‘binden-boeien-ontwikkelen’ programma beschik je elk jaar over een budget van € 1000,- om jezelf op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Heb je meer nodig? Geen probleem, dit overleg je met je teamleider;
  • Een fijne informele werksfeer, eigen werkplek en goede hardware om je werk mee uit te voeren;
  • Een goede inwerkperiode om het allerbeste uit jezelf te halen;
  • Alle vrijheid om je ambities op de werkvloer waar te maken. We horen graag wat je ambitie is.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van RIWO. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zutphenstraat 1
7575 EJ Oldenzaal
+31 (0)541 53 73 90