Inside Sales Specialist

Previder is op zoek naar een Inside Sales Specialist. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-5-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Bij Previder zoeken wij een Inside Sales Specialist die op enthousiaste wijze klanten helpt op IT gebied. Door jouw kennis van IT ben jij in staat om onze klanten te adviseren over inhoudelijke vraagstukken. Hiervoor ben jij bereid om je in de producten en diensten van Previder te verdiepen. Onze klanten nemen contact op met jou en jij inventariseert hun wensen. Naar aanleiding van dit contact werk je offertes uit, waarbij de focus ligt op Cloud en Moderne Werkplek toepassingen. Je levert veel maatwerk en denkt in oplossingen.


Dit doe je door veel samen te werken met je collega’s; IT Engineers, DevOps Specialisten, Consultants en daarnaast soms ook met leveranciers. Samen stemmen jullie oplossingen inhoudelijk af. Als Inside Sales Specialist adviseer je klanten onafhankelijk en bekijk je het vraagstuk van je klant altijd vanuit diverse invalshoeken. Om tot een passend advies te komen bekijk je zowel de inhoudelijke IT mogelijkheden als de financiële aspecten. Tevens denk je mee over het inzetten van verschillende producten en diensten in een snel veranderende markt.


Taken in het kort:

  • Je staat klanten te woord op het gebied van IT-oplossingen, telefonisch én online.
  • Je adviseert klanten over de diensten van Previder.
  • Je werkt zelfstandig offertes uit.
  • Je overlegt met accountmanagers, IT-specialisten en consultants van Previder over inhoudelijke IT-oplossingen.
  • Je werkzaamheden zijn afwisselend en klantgericht.

Functievereisten

  • HBO diploma
  • Commerciële werkervaring
  • Interesse in- en/of kennis van Cloud- of Werkplekoplossingen
  • Je bent servicegericht, assertief en communicatief
  • Je werkt graag in teamverband, maar durft ook zelf beslissingen te nemen

Aanbod

We gaan altijd voor de lange termijn relatie met onze klanten aan en hopelijk dus ook met jou! Onze organisatie is aan het groeien, we hopen dat jij wilt meegroeien en actief mee wil werken met de ontwikkeling van Previder!


Werken bij Previder betekent werken bij een hechte, professionele en snel groeiende organisatie verspreid over onze locaties in Hengelo en Vianen. Op beide locaties zijn ongeveer 170 collega’s werkzaam, 350 in totaal.


De locatie waar jij komt te werken is Hengelo.


We werken in een innovatieve, snel veranderende technologische markt. We hechten veel waarde aan de ontwikkeling en begeleiding van onze collega’s. We vinden het belangrijk dat jij tot alle middelen beschikt om je werk goed te kunnen doen. Onze collega’s maken immers het verschil! We bieden dan ook uitstekende voorwaarden!


  •  Eigen budget om hardware uit te kiezen passend bij je functie
  •  Opleidingsbudget, om jezelf verder te blijven ontwikkelen
  •  Hybride werken en een goede thuiswerkregeling, om je thuiswerkplek in te richten
  • Reiskostenvergoeding Reiskostenvergoeding
  •  Persoonlijke ontwikkeling op zowel technisch als persoonlijk vlak, zodat je koploper blijft in je vakgebied.
  • Een fijne werksfeer, met jaarlijks de Previder BBQ, borrels, teamuitjes, sportactiviteiten etc.
  • 25 vakantiedagen + 6 Fit for Business dagen

Bedrijfsprofiel Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals.


Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken.


We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33