Commercieel Manager Zorg

Previder is op zoek naar een Commercieel Manager Zorg. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Previder in de zorg

We realiseren efficiënte, veilige zorgwerkplekken, leveren IT-support en begeleiden in de transitie naar de cloud, Azure en Microsoft 365. Door onze ervaring in de zorgmarkt, van GGZ-klinieken tot EPD-leveranciers, beschikken we over specifieke kennis van bijvoorbeeld het koppelen van zorgapplicaties in moderne werkomgevingen. Daarbij worden we niet alleen gewaardeerd om de techniek, maar vooral om onze betrokkenheid, eerlijkheid en persoonlijke aanpak. We bedienen ruim honderd instellingen variërend van gezondheidszorg tot aan fysiotherapie en van verslavingszorg tot ouderenzorg. Onder onze klanten vallen middelgrote tot grote zorg instellingen.


De functie

Je focus als Commercieel Manager ligt op groei van ons marktaandeel in de zorgsector. Met je hands-on aanpak weet jij het talent van het salesteam door te ontwikkelen. Je activeert en stimuleert je collega’s omzetdoelstellingen te behalen en je hebt de juiste kennis en ervaring in huis om structureel te rapporteren in het MT over omzetresultaten, uitbreiding van het klantenbestand en de resultaten van sales- en marketingacties die je samen met het team bedacht hebt.


Daarnaast ben je in- en extern het gezicht van Previder Zorg en samen met het team verantwoordelijk voor het verder op de kaart zetten van Previder Zorg en de producten en diensten die we leveren. Nauw samenwerken met de collega’s van Projecten & Consultancy, Portfoliomanagement en Marketing is voor jou vanzelfsprekend, omdat je weet dat je samen successen boekt.


Jouw klanten zijn klanten die in de zorg markt opereren en je contactpersonen zijn over het algemeen ICT managers en bestuurders.


Taken en verantwoordelijkheden in het kort

 • Je team inspireren, motiveren, coachen en enthousiasmeren;
 • Het ontwikkelen en uitvoeren van een strategisch verkoopplan om nieuwe zorgklanten aan te trekken en bestaande relaties uit te breiden;
 • Het opbouwen van sterke, langdurige relaties met (bestaande) klanten;
 • Bedenken van creatieve sales strategieën en acties samen met de marketingafdeling;
 • Het uitbouwen van het team van accountmanagers;
 • Actieve deelname in het MT-overleg;
 • Deelname aan relevante beurzen.

Functievereisten

 • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare commerciële rol, bij voorkeur in de IT-sector en met een focus op de zorgmarkt;
 • Sterke analytische vaardigheden en het vermogen om marktgegevens te interpreteren en strategische inzichten te genereren;
 • Leiderschapskwaliteiten en het vermogen om een team te motiveren en te begeleiden naar het behalen van gezamenlijke doelen;
 • Representatieve uitstraling, pragmatisch, lef;
 • Ervaring in de IT-sector: kennis van werkplek-, cloud en IT-omgevingen;
 • Minimaal afgeronde hbo-opleiding.

Bedrijfsprofiel Previder

Over Previder

Previder maakt onderdeel uit van Odin Groep; een thuis voor IT-bedrijven en professionals.


Previder levert het gehele IT-fundament aan onze klanten. We realiseren moderne werkplekken voor eindgebruikers om efficiënt en veilig samen te werken.


We begeleiden organisaties met de transitie naar de cloud en bieden betrouwbare en flexibele IT-platformen vanuit onze eigen datacenters. Door onze persoonlijke aanpak, betrokkenheid en directe lijnen zijn we een sterke samenwerkingspartner voor zorg, overheid, bedrijfsleven en de IT-sector. Samen zijn we in staat steeds weer innovatieve oplossingen te realiseren voor onze klanten.


Sfeer proeven? Neem een kijkje op onze website en check onze vacatures via werkenbij of kom gerust langs voor een kop koffie.


Het team

Als Commercieel Manager ben je verantwoordelijk voor het salesteam bestaande uit vier Accountmanagers. Daarnaast werk je veel samen met teammanagers van de afdelingen inside sales en pre-sales. Als Commercieel Manager ben je onderdeel van het Sales MT en rapporteer je aan de Commercieel Directeur van Previder.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Previder. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Expolaan 50
7556 BE Hengelo (Ov)
+31 (0)88 332 33 33