Leerling Monteur Koeltechniek

Wil jij ook mee bouwen aan de nieuwste installaties met de modernste technieken? Pool Koudetechniek heeft een open positie voor Leerling Monteur Koeltechniek. Bekijk deze vacature voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-4-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als monteur koeltechniek bij Pool Koudetechniek hou je je bezig met een boeiend vak. Onder begeleiding van een ervaren monteur werk je aan koeltechnische installaties bij grote en kleine opdrachtgevers. Je krijgt van ons diverse opleidingen aangeboden zodat je in de toekomst ook zelfstandig kunt werken.


Jouw werkdag

Verspreid over heel Nederland en een deel van Duitsland kunnen onze monteurs installaties aan het bouwen zijn. Van ammoniak installaties voor een groot vrieshuis van een ijsfabriek tot aan een CO2 installatie voor een klant in de visindustrie. Onder begeleiding van ervaren monteurs werk je aan koeltechnische installaties. Je legt leidingsystemen aan en monteert en installeert de installatie conform de werkvoorbereiding. Bij projecten in het westen en zuiden van het land zul je overnachten in een hotel.

Functievereisten

 • een mbo-diploma in een technische richting hebt
 • je rijbewijs B hebt
 • leergierig bent
 • je verder wilt ontwikkelen en aanvullende diploma’s wilt halen in de koeltechniek

Aanbod

 • Een marktconform salaris
 • een vast contract met twee maanden proeftijd
 • reisuren worden doorbetaald
 • een pensioenregeling waarvoor wij het grootste deel van de premie betalen
 • 38 vrije dagen per jaar: 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • een persoonlijk ontwikkelings- en opleidingstraject dat in gezamenlijk overleg wordt opgesteld
 • interne kennisoverdracht d.m.v. toolboxmeetingen en trainingen over onderwerpen uit de praktijk
 • een prettige werksfeer in een team bestaande uit gemotiveerde en ervaren collega’s
 • die bereid zijn een stapje extra te doen voor elkaar en voor de klanten

Bedrijfsprofiel Pool Koudetechniek

Onze werksfeer

Als Leerling Monteur bij Pool Koudetechniek kom je terecht in een hecht team van 8 professionals. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk, waarbij elke dag anders is. Toch is de afgelopen 30 jaar een ding hetzelfde gebleven: koeling is ons vak en onze drijfveer. Wij lopen graag voorop en bouwen en installeren koel- en vriesinstallaties met de nieuwste technieken. We houden rekening met het milieu, maar ook met de werkomstandigheden van de mensen zelf. Om te kunnen werken aan duurzame koudetechniek, moet je nieuwe kennis blijven vergaren en jezelf blijven uitdagen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Pool Koudetechniek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Topaasstraat 40
7554 TH Hengelo
(074) 250 11 44