Service Coördinator

Pool Koudetechniek is op zoek naar een Service Coördinator. Bekijk deze vacature voor meer informatie!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-4-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Service Coördinator vorm jij samen met Marian (dagelijkse planning en aanname storingen), Laurens (technische ondersteuning en monitoring) en Niek (Servicemanager) de brug tussen de klant, onze servicemonteurs, het team engineering binnen Pool Koudetechniek en onze leveranciers.


Het serviceteam is het eerste aanspreekpunt bij vragen van onze klanten en voor het melden en het oplossen van storingen. Daarnaast wordt er veel tijd en energie gestoken in het waarborgen van betrouwbare koel- en vriesprocessen bij klanten door het uitvoeren van preventief onderhoud en het rapporteren over mogelijke knelpunten. Dat vraagt veel inzicht, creativiteit en puzzelwerk, want jij bent degene die ervoor zorgt dat de werkzaamheden zijn afgestemd met alle betrokken partijen en de materialen zijn besteld.


Jouw uitdaging

Het gaat goed met Pool Koudetechniek en daarom kijken we naar de toekomst. Onze ambitie heeft gevolgen voor alle processen binnen de organisatie. Doordat we steeds meer verantwoordelijkheid nemen in de bedrijfskritische processen bij onze klanten, zien we een verschuiving van reactief naar proactief beheer van duurzame koel- en vriesinstallaties. Met jouw technisch inzicht en organiserend vermogen kun jij mede richting aan deze transitie geven.


Als Service Coördinator ben je verantwoordelijk voor:

  • De dienstverlening aan onze klanten. De afspraken die gemaakt zijn met de klant worden nageleefd en daar waar nodig aangepast;
  • De doorontwikkeling van de dienstverlening. Je bent in staat knelpunten binnen de afdeling te analyseren en voorstellen te doen om structurele oplossingen te bewerkstelligen waarbij je continu oog blijft houden voor de output en resultaten.


Dit bereik je door op de juiste manier te communiceren met interne en externe belanghebbenden, transparant en betrouwbaar.


Soms is wie iets doet net zo belangrijk als wat ie doet. De functie Service Coördinator is dan ook uitermate geschikt voor een analyticus en organisator die in staat is om technische uitdagingen gedegen en adequaat te doorgronden en op te lossen.


Proactief communiceren zit in jouw DNA. Je begrijpt dat vroegtijdig communiceren voorkomt dat uitdagingen zich ontwikkelen tot problemen. Daarbij weet je een goede balans te vinden tussen het zelf oplossen en collega’s raadplegen, zodat men weet dat als jij jouw punt maakt het ook echt nodig is om hier aandacht aan te geven. En dan maakt het je niet uit of dat richting je collega’s, de klanten of het management is.


Van nature pak jij eigenaarschap. Jouw omgeving weet dat als jij een actie oppakt, het goed komt. Je wordt gezien als een gewaardeerde en vertrouwde coördinator voor klanten en collega’s, je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Daarbij durf je je ook kwetsbaar op te stellen, als iets je niet lukt zoek je hulp. Het einddoel is dingen voor elkaar te krijgen en dan maakt het niet uit of dat met of zonder ondersteuning is.

Functievereisten

  • een afgeronde (technische) opleiding op MBO-4 / HBO niveau hebt
  • een aantal jaren werkervaring hebt, bij voorkeur in een technisch georiënteerd serviceteam
  • ervaring hebt in het aansturen en begeleiden van monteurs
  • je fulltime beschikbaar bent en in de omgeving van Hengelo (ov) woont
  • een ‘koel’ hoofd hebt: je weet de rust en het overzicht te bewaren en de juiste prioriteiten te stellen. Met name in de zomermaanden heb je te maken met de nodige hectiek

Aanbod

  • een eerlijke beloning: je salaris hangt niet af van je onderhandelingsskills, maar van wat je kunt en wat je bijdraagt.
  • een pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage
  • 38 vrije dagen per jaar: 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
  • wekelijks teamoverleg en maandelijkse toolboxmeetingen
  • jouw ambitie bepaalt jouw ontwikkeling: we maken gezamenlijk een ontwikkelingsplan voor de komende 5 jaar waarin jouw wensen leidend zijn


Jouw ontwikkeling

Bij Pool Koudetechniek hebben we veel aandacht voor onze medewerkers. Jouw ontwikkeling en ambitie staan voorop. Dat is een belofte! Naast de deskundigheid die we in huis hebben, is er veel ruimte voor jouw kennis en ideeën. Een baan bij Pool Koudetechniek biedt veel afwisseling, creativiteit en vrijheid. Daarnaast zorgen we samen voor een gezonde werk-privébalans. Onze kennissessies, borrels, BBQ’s en personeelsuitjes zorgen er voor dat we, naast een cultuur waarin we hard werken, ook een informele en sociale sfeer kennen.

Bedrijfsprofiel Pool Koudetechniek

Onze werksfeer

Bij Pool Koudetechniek hebben we ambitie. We zijn ondernemend en onderzoekend: we kijken verder en verleggen onze grenzen. Alleen dan kun je verbeteren en innoveren. ‘Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg’. Wij willen meer.


Elke vraag naar koude bekijken we opnieuw. We begaan niet alleen de paden die we al bewandeld hebben, maar zetten koude in als volhoudbare bron voor energiebeheersing en ontwerpen en leveren de beste koeloplossingen voor groothandel, voedselverwerking en industrie. De wereld om ons heen staat niet stil en wij dus ook niet. Als wij iets doen dan doen we dat voor de volle 100% en staan we paraat om de energietransitie bij onze klanten te versnellen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Pool Koudetechniek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Topaasstraat 40
7554 TH Hengelo
(074) 250 11 44