Ervaren Projectmonteur

Wil jij ook mee bouwen aan de nieuwste installaties met de modernste technieken? Dan zoekt Pool Koudetechniek jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-4-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Bouwen en inbedrijfstellen van nieuwe koel-vriesinstallaties

Als projectmonteur koeltechniek ben je als hoofdmonteur verantwoordelijk voor de montage en installatie van onze koel-vriesinstallaties. Je stuurt je collega-monteurs en de onderaannemers aan en werkt als meewerkend voorman mee bij de montage en installatie conform de werkvoorbereiding. Daarna volgt de inbedrijfstelling, waarbij je samen met onze engineers zorgt dat de koelinstallatie getest wordt en kan worden opgestart. Je zorgt voor een volledige verslaglegging van de uren en gebruikte materialen en voor de overdracht naar je collega’s van de afdeling Service.


Jouw uitdaging

Het gaat goed met Pool Koudetechniek en daarom kijken we naar de toekomst. Onze ambitie heeft gevolgen voor alle processen binnen de organisatie. Doordat we steeds meer verantwoordelijkheid nemen in de bedrijfskritische processen bij onze klanten, zien we een verschuiving naar meer duurzame koel- en vriesinstallaties waarbij naar de gehele energiehuishouding van een organisatie gekeken wordt.


Verspreid over heel Nederland en een deel van Duitsland worden koel- en vriesinstallaties gebouwd. Van ammoniak installaties voor een groot vrieshuis van een ijsfabriek tot een CO2 installatie voor een klant in de visindustrie. Tijdens een uitgebreide inwerkperiode word je begeleid door onze ervaren Projectmonteurs en leer je de installaties die Pool Koudetechniek bouwt beter kennen. Vervolgens ga je met je eigen team op pad. Als meewerkend voorman ben je verantwoordelijk voor de correcte montage van onze nieuwe koel- en vriesinstallaties, stuur je de collega-monteurs aan en ben je het eerste aanspreekpunt voor het projectteam op kantoor. Bij projecten in het westen en zuiden van het land zul je overnachten in een hotel.

Functievereisten

 • een mbo-diploma in een technische richting hebt
 • het F-gassen certificaat en je STEK-diploma bezit
 • ervaring hebt als koeltechnisch monteur of installatiemonteur bij een elektrotechnisch bedrijf
 • je rijbewijs B hebt

Aanbod

 • een vast contract
 • een eerlijke beloning: je salaris hangt niet af van je onderhandelingsskills, maar van wat je kunt en wat je bijdraagt.
 • een pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage
 • een goed uitgeruste bus met topkwaliteit gereedschap, hulpmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen
 • laptop, iPad en telefoon
 • 38 vrije dagen per jaar: 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • toolboxmeetingen en interne trainingen over onderwerpen uit de dagelijkse praktijk
 • trainingen bij leveranciers en fabrikanten
 • jouw ambitie bepaalt jouw ontwikkeling: we maken gezamenlijk een ontwikkelingsplan voor de komende 5 jaar waarin jouw wensen leidend zijn
 • reisuren worden volledig doorbetaald


Jouw ontwikkeling

Bij Pool Koudetechniek hebben we veel aandacht voor onze medewerkers. Jouw ontwikkeling en ambitie staan voorop. Dat is een belofte! Naast de deskundigheid die we in huis hebben, is er veel ruimte voor jouw kennis en ideeën. Een baan bij Pool Koudetechniek biedt veel afwisseling, creativiteit en vrijheid. Daarnaast zorgen we samen voor een gezonde werk-privébalans. Onze kennissessies, borrels, BBQ’s en personeelsuitjes zorgen er voor dat we, naast een cultuur waarin we hard werken, ook een informele en sociale sfeer kennen.

Bedrijfsprofiel Pool Koudetechniek

Onze werksfeer

Als Projectmonteur bij Pool Koudetechniek kom je terecht in een hecht team van 8 monteurs en collega’s die vanuit kantoor de bouw ondersteunen. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk, waarbij elke dag anders is.


Bij Pool Koudetechniek hebben we ambitie. We zijn ondernemend en onderzoekend: we kijken verder en verleggen onze grenzen. Alleen dan kun je verbeteren en innoveren. ‘Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg’. Wij willen meer.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Pool Koudetechniek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Topaasstraat 40
7554 TH Hengelo
(074) 250 11 44