Servicemonteur Koeltechniek

Heb jij kennis, kunde en passie voor koeltechniek? Pool Koudetechniek is op zoek naar servicemonteurs koeltechniek.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-4-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als servicemonteur koeltechniek ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de service en het onderhoud van onze koelinstallaties. Je lost storingen op, verricht onderhoud, draagt zorg voor wettelijk verplichte controles én geeft klanten advies over het gebruik van onze koelinstallaties.


Jouw uitdaging

Het gaat goed met Pool Koudetechniek en daarom kijken we naar de toekomst. Onze ambitie heeft gevolgen voor alle processen binnen de organisatie. Doordat we steeds meer verantwoordelijkheid nemen in de bedrijfskritische processen bij onze klanten, zien we een verschuiving van reactief naar proactief beheer van duurzame koel- en vriesinstallaties.


Tijdens een uitgebreide inwerkperiode word je begeleid door diverse servicemonteurs die in jouw regio bekend zijn met de installaties en klanten. Daarna ga je zelfstandig op pad met je eigen bus om langs klanten te gaan die met service of onderhoud vraagstukken zitten.

Onze klanten zijn verspreid over heel Nederland, op basis van geografie en werkervaring word je gekoppeld aan installaties bij jouw in de regio. Eén keer per acht weken werk je daarnaast in de consignatiedienst, waarbij je storingen oplost bij onze klanten met een onderhoudsovereenkomst.

Functievereisten

 • een mbo-diploma Elektrotechniek of Mechatronica hebt
 • het F-gassen certificaat en je STEK-diploma bezit
 • ervaring hebt als koeltechnisch monteur, installatiemonteur of servicemonteur bij een koeltechnisch bedrijf
 • CO2 en/of NH3 certificaten bezit of werkervaring hebt met natuurlijke koudemiddelen
 • ervaring hebt met klantcontact en werken in de buitendienst
 • je rijbewijs B hebt
 • woonachtig bent in Overijssel, Gelderland, Flevoland, Utrecht, Brabant, Noord-Holland of Zuid-Holland


Jouw karakter

Van nature pak jij eigenaarschap. Jouw omgeving weet dat als jij een actie oppakt, het goed komt. Je wordt gezien als een gewaardeerde en vertrouwde adviseur voor klanten en collega’s, je zegt wat je doet en doet wat je zegt. Kom je ergens niet uit? Dan kun je altijd bij een collega terecht om samen een passende oplossing te vinden. Om te helpen in de kennisoverdracht tussen monteurs en aandacht te besteden aan technische vraagstukken, organiseren we maandelijks toolboxmeetingen waar je al je vragen kunt stellen.

Aanbod

 • een vast contract
 • een eerlijke beloning: je salaris hangt niet af van je onderhandelingsskills, maar van wat je kunt en wat je bijdraagt.
 • reisuren worden volledig doorbetaald
 • een pensioenregeling met 50% werkgeversbijdrage
 • een goed uitgeruste bus met topkwaliteit gereedschap, hulpmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen
 • laptop, iPad en telefoon
 • 38 vrije dagen per jaar: 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • maandelijkse toolboxmeetingen en interne trainingen over onderwerpen uit de dagelijkse praktijk
 • trainingen bij leveranciers en fabrikanten
 • jouw ambitie bepaalt jouw ontwikkeling: we maken gezamenlijk een ontwikkelingsplan voor de komende 5 jaar waarin jouw wensen leidend zijn
 • een persoonlijk ontwikkelings- en opleidingsplan voor de komende 5 jaar dat in gezamenlijk overleg wordt opgesteld

Bedrijfsprofiel Pool Koudetechniek

Onze werksfeer

Als Servicemonteur bij Pool Koudetechniek kom je terecht in een hecht team van 9 service professionals en 4 collega’s van het serviceteam op kantoor. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk, waarbij elke dag anders is.


Bij Pool Koudetechniek hebben we ambitie. We zijn ondernemend en onderzoekend: we kijken verder en verleggen onze grenzen. Alleen dan kun je verbeteren en innoveren. ‘Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg’. Wij willen meer.


Koude als volhoudbare bron voor energiebeheersing

Elke vraag naar koude bekijken we opnieuw. We begaan niet alleen de paden die we al bewandeld hebben, maar zetten koude in als volhoudbare bron voor energiebeheersing en ontwerpen en leveren de beste koeloplossingen voor groothandel, voedselverwerking en industrie. De wereld om ons heen staat niet stil en wij dus ook niet. Als wij iets doen dan doen we dat voor de volle 100% en staan we paraat om de energietransitie bij onze klanten te versnellen.


Bij Pool Koudetechniek hebben we veel aandacht voor onze medewerkers. Jouw ontwikkeling en ambitie staan voorop. Dat is een belofte! Naast de deskundigheid die we in huis hebben, is er veel ruimte voor jouw kennis en ideeën. Een baan bij Pool Koudetechniek biedt veel afwisseling, creativiteit en vrijheid. Daarnaast zorgen we samen voor een gezonde werk-privébalans. Onze kennissessies, borrels, BBQ’s en personeelsuitjes zorgen er voor dat we, naast een cultuur waarin we hard werken, ook een informele en sociale sfeer kennen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Pool Koudetechniek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Topaasstraat 40
7554 TH Hengelo
(074) 250 11 44